fredag 28. april 2017

Glassfliser kjøkken

Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på.


Glassfliser til kjøkken og bad. Vi har til enhver tid et godt utvalg av glassfliser på lager.

Gode rutiner, jevn produksjon og logistikk sikrer leveranser til rett tid. Alt vesentlig leverer vi våre produkter til brukere som har et sterkt fokus på design, arkitektur og estetisk sans. Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater.


Produktene Norfloor fører er fra Italias ypperste og beste kvalitetsleverandører og gjennom hele tiden å ligge i forkant kan vi tilby deg de beste produktene uten kompromissløsninger. Et lekkert kjøkken bestemmes ofte av de mulighetene du har og en liten detalj kan løfte kjøkkenet ditt fra ordinært til eksklusivt. Setting av første rad på kjøkken eller bad.


Marokkanske fliser - Historiske fliser.

Perfekt til gulv og vegg på kjøkken , bad og gang. Vi har akkurat lagt hvitt gulv i stuen og det framhever de marokkanske flisene på kjøkkenet , sier Hakima el Majdoul. Selv om hun ikke har vært der på mange år, har hun mange arabiske innslag i hjemmet sitt. Nytt kjøkken med maling.


Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme. Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate. Klikk her for å se utvalget vårt.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter. Videre er vi importør av servanter i glass og høyglanspolert rustfritt stål fra Logo Design.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Det gamle kjøkkenet i den ærverdige hovedstadsvillaen fra århundreskiftet var upraktisk og nedslitt. Tiden var mer enn moden for å pusse opp absolutt hele rommet. Bak det rød-hvite prosjektet står interiørarkitekt MNIL Cathrine M. Fired Earth har alltid hatt som mål å lage produkter som er autentiske, kreative og stilige, men samtidig håndlagde.


Har til gode å oppleve det, grunnet arealet som flisa blir lagt på er såpass lite i forhold til kva ei normal uttørka sponplate vil bevege seg i eit normalt innemiljø. Med maling kan du pusse opp badet raskt og rimelig. Også fliser kan males som en midlertidig løsning i påvente av større oppussing.


Slik maler du fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg