onsdag 26. april 2017

Drygolin dør og vindu

Vi leverer noen av markedets beste vinduer og dører til svært gode priser. Sjekk utvalget og kampanjetilbud her! Fakturabetaling eller handlekonto? Levering til hele Norge.


Du kan trygt handle billig hos oss.

Malingen har rask tørk så du rekker to strøk på en dag. DRYGOLIN vindu og dør – Jotuns originale for vindu og dør. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Lister og Karmer,. Velegnet for takrenner osv.


Effektiv mot svertesopp og forsterket med UV Block for lengre farge og glansstabilitet. Suveren heft, finish og rask tørk. Den har suveren heft og finish.

En meget værbestandig maling spesielt tilpasset for høvlet treverk. Vi kan levere alt av innerdører til lave priser! Vi har også et stort lager av mange forskjellige typer dører og størrelser. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Meget værbestandig dekkende trebeskyttelse til utendørs behandling. Flyter godt ut og etterlater ikke penselstriper. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker svertesopp på overflaten.


Til impregnert og u impregnert, nytt ubehandlet og tidligere behandlet treverk utendørs. Drygolin Vindu og Dør Maling. Oljemalingen inneholder filmkonserverende middel som hindrer utviklingen av svertesopp og alger. Dette er en hvit maling som er ferdigblandet og klar til bruk. Se flere vakre gulfarger her.


Spesialmaling for dør og vindu. På vinduer og dører kan du velge beis, dekkbeis, olje eller spesialmaling for vinduer og dører. Bruk av vanlig maling vil ofte medføre vinduer som går tregt og er vanskelige å bruke.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

Vinduer og dører er spesielt utsatt for påkjenninger gjennom direkte kontakt med både ute- og inneklimaet. Butinox Futura Dør og Vindusmaling gir et elegant og halvblankt utseende med flott finish. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking. Jotun - Optimal Vindu og Dør L. Utvendig trebeskyttelse, spesielt egnet for høvlede flater som f. Gir langvarig flott utseende.


Enkel å påføre og tørker raskt. I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode). Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge.


Vær derfor nøye med å spesifisere hvilken farge du ønsker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg