torsdag 20. april 2017

Barnerommet gutterommet

På barnerommet kan du virkelig slippe fargegleden løs. Hvis du vil ha det fargerikt, men likevel rolig, holder du deg til én skala, men vil du ha litt mer action, kan du leke med noen kontrastfarger. Mal både gulv, vegger og tak for å få en ekstra koselig og intim stemning i rommet. Bruk gjerne et tema og mye farger når du skal innrede barnerommet.


Sjekk ut utvalget i dag på barnerommet. Prisgaranti og rask levering i hele Norge!

Her finner du wallstickers med alt fra kule traktorer og biler, via fotball og videospill, til superhelter og robotter. Wallstickers er perfekte å ha på barnerommet. Man kan selvfølgelig male motiver på veggene, men barnet vokser og en dag synes de kanskje ikke at det maleriet de en gang syntes var flott - er like kult lengre. Uansett, utvalget av barnelamper og øvrig belysning til barnerommet er uendelig!


Finn barnelampene dere trenger hos Jollyroom Her på Jollyroom har vi massevis av både stilsikre og morsomme lamper til barna. I vårt store og varierte utvalg av lamper og belysning, vil dere garantert finne noe som vil gjøre seg på barnerommet. Vi har mange fine småting til innredning av barnerommet.


En morsom tapet kan være et godt utgangspunkt, hva med å dekke kun en vegg med tapet?

Sette opp en wallsticker på en vegg, eller henge opp en plakat? Her ser du våre mest populære farger til barnerommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom, klikker du på ’Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når barnerommet skal stå klart til en liten nykommer, eller få et nytt strøk fordi den lille ikke er så liten. Man kan også male halve vegger i ulike farger eller blande tapet og maling.


Tavlemaling, kork og speil på vegger, kan også bli fint på barnerommet , sier Meldgaard. Når maling eller tapet er på plass, er det gulvet som skal dekkes. Teppefliser på gulvet i et rom kan skape litt dynamikk om man velger farger. Hoppekids, Bopita og mange fler.


Nattlamper og vegglamper fra Maseliving, Liewood og Miffy. Vi i Fargerike har utviklet en egen tapetbrosjyre til barnerommet. Her kan du finne masse gode ideer til barnerommet eller ungdomsrommet. Vi har tatt frem en rekke tapeter som gjenskaper barndommens gode stemning.


Hold fargeskalaen ren og med noen gjentagende farger, så kan du boltre deg i blomster, striper, ruter – og gode minner. Er det tid for studier og hybelliv? Da kan det være tid for en oppgradering.


Det voksne barnerommet.

Vaksdal erfarer at kunder har begynt å spørre etter gule farger til gutterommet. Gult har vært borte en stun men vi ser at den kommer så smått tilbake. Turkis og blått er også populære farger til gutterommet.


Til jenterommet går det mest i rosa, lilla, beige og helt lyse farger. Den varmgule fargen fant hun opp selv, og har døpt den til Lion Heart. P å barnerommet kan du virkelig gå bananas med tapetvalget. Om du bare tapetserer én vegg, blir det lettere å bytte den ut i takt med at barnet vokser fra prinsessedrømmer og monsterfascinasjon. Den pastellfargede tapeten fra Majvillan heter Körsbärsdalen, og kan kjøpes på Babystore.


Velg blant vårt store utvalg av barnesenger. Vi har bilsenger, prinsessesenger, brannbilsenger og andre barnemøbler. Kjøp nå vi leverer på døren! Nina hjelper deg på veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg