torsdag 27. april 2017

Nettstudier interiør

Nettstudier interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. På ungdomsskolen bestemte hun seg for å utdanne seg til å bli interiørkonsulent.


NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. Finn et kurs nær deg. Alt fra enkeltkurs og årsenheter til master- og bachelorgrader. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS.


Med en utdanning innen interiør lærer du å planlegge og gjennomføre interiørprosjekter for private og offentlige bedrifter, samt private kunder. Her lærer du om interiør i private og offentlige rom. Utdanningen gir deg teoretisk og praktisk kunnskap som gir grunnlag for å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Interiør Beskrivelse.


Nettstudier interiør

Hos Bjørknes Høyskole tilbys både halvårsenheter, årsstudier og bachelor som nettstudier. Disse fagene kan du ta som nettstudent. Fagskole På våre ett- og toårige fagskolestudier lærer du et håndverk og jobber praktisk med faget gjennom hele utdanningen. Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI, enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene.


Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. Nettstudier blir mer og mer populært, noe som gjør at studietilbudene også utvides hele tiden. Vil du kombinere studier med jobb?


Har du ikke mulighet til å flytte til et av våre studiesteder? Ved å studere interiør gjør du hobbyen til et levebrød. Vi tilbyr fagskole i interiør. Du velger selv når og hvor du ønsker å studere.


Bachelor Den 3-årige bachelorutdanningen gir deg blant annet mulighet til å søke på stillinger i interiørarkitektkontor og arkitekt-kontor. På Folkeuniversitetet Nettstudier har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året.


Nettstudier interiør

Slik kan du enkelt tilpasse nettstudiene til din hverdag. Nå lanseres nettstudier for de som ønsker å ta interiørinteressen et skritt videre. I det ferske studiet ”Den Moderne Folkeligheten”, svarer av nordmenn at de har interesse for interiør og innredning. Med en fleksibel utdanning på nett kan du studere hvor og når det passer deg – heltid eller deltid.


Våre nettstudier har oppstart i januar, mars, august og oktober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg