fredag 14. april 2017

Hyller til soverom

Stort utvalg av hyller hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Oppbevaring til lave priser.

Handle raskt og enkelt på Ellos. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.

Gi rommet et personlig touch med hyller og vegghyller. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer.


Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Vi har skyvedørsgarderober, skap og andre garderobeløsninger som passer ditt soverom.


En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Et funksjonelt garederobeskap gjemmer bort det som ikke skal henge fremme og må være stilsikkert og slitesterkt.


Hos Møbelringen finner du en rekke garderobeskap i forskjellige stiler og materialer. Du kan også innrede skapet med kurver, hyller og skuffer for et ryddig preg. Kontinentalsenger Rammesenger Regulerbare senger Vendbare madrasser Overmadrasser Sovesofa Nattbord Garderober Sengetøy Hodegavler og sengebenker. Ekstra hyller til oppbevaring En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på!


Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap.

Det finnes hyller , kurver, kroker og annet smart tilbehør for klesoppbevaring spesielt tilpasset det du skal oppbevare, uansett om du har mange skjorter, sko, gensere eller accessoirer. Skulle du ønske å endre oppbevaringsløsningen din kan du omorganisere og bygge på den hele livet. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom , du fortjener en god natts søvn! A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Hyller til stue tilgjengelig i emobler. Bokhyller og vegghyller. Vi oppfordrer deg til å handle!


Garderobeskap med mange hyller og trådkurver er lurt til deg som foretrekker å legge klærne i stabler eller bruke oppbevaringskasser. Hva slags garderobedør bør jeg velge? Mål og materiale er den siste avgjørende tingen å tenke på før du velger det nye skapet ditt.


Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr. En bokhylle er ikke bare en bokhylle. Når du skal velge bokhyller til stuen din bør du tenke over hvilke behov og ønsker du har.


Du finner garantert en hylle som passer stuen din. Det ergonomiske møbelet plassert i gangen eller et annet sted er en garanti på det at du vil ikke trenge å kjøpe flere oppbevaringsmøbler i fremtiden. Et lurt triks er å velge modellen med ekstra hyller montert litt høyrere hvor du får plass til klær du ikke bruker til hverdagen, vesker, kofferter og barneleker. Det er møbler som fungerer godt i interiør med begrenset plass.


I hvert hjem er det ting som bør være på et praktisk, lett og raskt tilgjengelig sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg