mandag 3. april 2017

Bilder og rammer nettbutikk

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Store og små oppdrag. Kyndig veiledning og råd.


Bilder og rammer nettbutikk

Vi har prisgunstige bilder for alle rom og anledninger, og vi tilbyr naturligvis like fine rammer og annet tilbehør til posters – av høy kvalitet og til gode priser. I nettbutikken vår finner du fine bilder i alle mulige stiler og kunstformer. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Rammer til bildene dine. Bilderammer og fotorammer. Hos Partiutsalg finner du et godt utvalg, stilige og rimelige rammer. Vi har bilde og fotorammer i forskjellige materialer, som tre, kompositt, plast eller metall.


Trerammer: Våre trerammer finnes i klassisk svart, hvit, ubehandlet furu eller eik. Eksklusive rammer Gå til Eksklusive rammer. Standard rammer Gå til Standard. Metallskilt formet som et hjerte, med skrift: Man skal ikke plage andre man skal va.


Motivet på bildet passer perfekt inn i svarte rammer med brede lister. Med en haug med fine rammer i ulike størrelser kan du skape en skikkelig heftig og personlig bildevegg med dine aller beste bilder. Alle produktene blir i dag importert stort sett direkte fra produsent, og derfor kan vi tilby de laveste prisene.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Moebe rammen kan fylles med alt fra barnetegninger, favoritt bilder eller tørket blomster.


Moebe rammene kan settes på de fine bildelistene fra Juncher, og gjør det lett å bytte bilder uten å lage masse hull i veggen. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Bilder og rammer nettbutikk

Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Det rette bildet med en matchende ramme kan gjøre underverker i et hjem. Det gir deg god fleksibilitet når du skal velge plass til dem på veggen.


Se vår samling av fotorammer ved å åpne søkefeltet og klikke på rammeikonet for å laste inn side på side med rammer du kan bruke med hvilket som helst bilde – enten du velger fra vår store samling arkivbilder, eller laster opp dine egne. Vi vil også automatisk endre størrelsen og beskjære bildene dine, slik at de passer i rammen. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike.


Gammel ramme fra Det fine fra. En av Norges ledende leverandører innen interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg