tirsdag 25. april 2017

Hvit gulvlakk

På utkikk etter lakk? Bestill enkelt i vår nettbutikk. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk , kvistlakk og universallakk.


Kjøp på nett eller i butikk. Vi har produktet som passer ditt.

Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn løsmiddelbasert gulvlakk ? Det er sammensetningen og kvaliteten av tørrstoffene som avgjør gulvlakkens kvalitet (løsemidlene eller vannet er kun transportører av tørrstoffene.) Som kunde hos oss kan du selv velge hvilken type gulvlakk du vil bruke.


Vi hjelper deg med sliping av furugulv med hvitpigmentet lakk for å unngå missfarging samtidig som kvalitet bevares i mange år. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, parkettgulv og kork. Gulvlakk for Parkettgulv og Tregulv Vi skiller mellom løsemiddel- og vannbaserte gulvlakker når vi utfører lakkering av gulv.


Fargeprøvene er å betrakte som veiledende.

Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Classic Candido er en go gammeldags boneboks i fast form. Produktet kan påføres med maskin med varme slik at den blir flytende eller settes av på gulvet med stålsparkel og dras ut med en bonemaskin. Legges ut med hvit pa tørker til det dannes en hvit overflate og etterpoleres så med hvit pad til ønsket glans.


Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk.


Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Med lakk kan du gi metall, tre eller plast et nytt og fresh utseende. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Vårt kontor er åpent alle hverdager fra 08.


Nettbutikken er åpen hele døgnet og her kan du bestille parkett online. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit , rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering.


Beskrivelse: Vanntynnbar gulvlakk til innendørs bruk på tregulv.

Gir en hard og svært slitesterk overflate. Bruksområde: Bruk den innendørs til nylakkering eller gjentatt behandling av tregulv. Til lyse tresorter, f. De hvite pigmentene fjernes og man får et gyldent (lyst) utseende. Hos Ski Bygg får du det meste innen gulv og alt tilbehør.


Valgmulighetene, kompetansen og de sterke. Gir et lyst, moderne utseende. Trestjerner Gulvlakk halvblank. Bona er annerkjent for sin gjennomgående høye kvalitet og sin miljøprofil.


De var verdens første med et utvalg av. Det er også viktig å huske at en type behandling vil reagere ulikt på forskjellige treslag. Man bør derfor alltid ta en oppstrøkprøve på et lite område først. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Gulv, Gulv,. Produktet er også velegnet til metning og rengjøring av klinker og fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg