tirsdag 25. april 2017

Parasoll 2 m

Parasoll 2 m

Parasoll til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Parasoll 2 m

Levering på 3-arbeidsdager. Alltid lave priser og et stort utvalg! Clas gir års garanti Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti.


Hengeparasollen henger over dere uten stang i midtlen, praktisk når du spiser. Vi har parasoller i mange utførelse, farger, størrelser. Proffparasoller, hengeparasoller, veggparasoller, solseil. Les mer og kjøp i vår nettbutikk her!


Hos Europris fører vi parasoller i ulike størrelser. Til en go stor parasoll er det viktig med et godt feste. Vår hengeparasoll krever en parasollfot, og det finnes mye å velge i. Granitt er et meget populært valg for en parasoll fot, og vi har flere å velge i. Byggevarer i butikk og på nett! Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming. Mange av tekstilene i hagesortimentet vårt kan vaskes, slik at du kan holde dem rene og pene.


Med sikkerhetsutluftning i toppen. Ethimos parasoll Classic i eik og vev i akryl med holdbare fester i metall. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo.


Parasoll 2 m

Barcelona kommer med aluminiumsramme som med et håndgrep kan skråstilles og dreies i foten for best mulig beskyttelse mot sol, vind og regn. Dette er en parasoll med topp kvalitet og de beste materialer til en rimelig pris. Mål og materiale: ,m parasoll i 180gr. PA) beskyttelsesskikt.


Klassisk parasoll med gråfarget polyesterduk og svartlakkert aluminiums- og stålramme. En stor parasoll kan være løsningen! Ved å felle opp en parasoll med sjenerøse mål, skaper du et tak over dine hagemøbler og du får med det samme følelsen av å ha tatt med deg stuen ut.


Parasoll 2 m

I vår FAQ finner du svarene på de vanligste spørsmålene. Her finner du også informasjon om hvordan du enklest kan kontakte oss. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Velg fra et bredt sortiment. Vi elsker solen, men det kan være godt å slippe å ha solen i øynene når man for eksempel leser eller spiser.


Ta da hjelp av en parasoll , kanskje til og med en ekstra stor parasoll og beskytt deg selv samt dine venner fra den steikende solen mens dere inntar sommerens herlige måltider. Rund luksus parasoll i moderne design med sterk aluminiumsramme og stang med brukervennlig trinse system. Funksjoner som høykvalitets lerret gir utmerket skygge. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. En praktisk og anvendelig mindre parasoll med push-up- og tilt-funksjon (helling).


UV-bestandig polyester på aluminiumramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg