torsdag 6. april 2017

Omaggio vase grå

Omaggio vase grå

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stilrent interiør fra Omaggio i vårt omfattende sortiment av innredning. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Kähler Omaggio Miniature Vase 3-pack Sort, Grå , Grønn.


Omaggio vase grå

Vanlig pris: kr 3900. Special Price kr 2700. Kjøp Vaser Grå omaggio på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Vaser Grå omaggio i kategorien Vaser fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Vaser ved hjelp av vår tjeneste. Les tester og omtaler før du kjøper.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Fri frakt over 49-. Lyngby Vase mørk grå cm-. Ikke-medlem 72- 54-Kjøp.


Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio - vase ? Vaser hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu! Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk. Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Granittgrå striper Omaggios kolleksjon er designet i et stramt og stilfult formspråk med de karakteristiske håndmalte penselstrøkene som kontrast til de rene linjene. Dermed føres den sterke danske keramikktradisjonen videre med enkelt og klassisk design. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Omaggio vase grå

Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio , den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler.


Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe. Den brede kragen åpner for mange nye måter å dekorere blomster, både de selvplukkede og de man får i gave.


Omaggio vase grå

La deg inspirere av Finn Schjöll, og bruk vasen slik det passer best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg