onsdag 19. april 2017

Ncs fargekoder maling

Ncs fargekoder maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Trykk så konverter for å se resultatet i bokst nummer to. Du vil også få koden konvertert til HEX, se NCS koden slik du skrev den inn, samt se eksempel på bruk av fargen (konvertert til HEX). Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Og nettopp her kommer fargekoder inn. Har du kjøpt maling eller vært i fargehandelen, har du helt sikkert lagt merke til at alle fargene har et nummer som består av både tall og bokstaver. Mange har kanskje også et navn.


NCS -farvekort, åbner som pdf. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Jotun LADY er stolt sponsor av maling til Tid for hjem på TV2.


Hvordan og med hva skal jeg behandle mine vinduer? Svar: Vi anbefaler en dekkende behandling utvendig dvs en vindusmaling med fargepigment som dekker treflaten. Dette beskytter treet mot sollys og forvitring.


Ncs fargekoder maling

Vedrørende innvendig behandling kan man bruke både maling og klar lakk. Når bør jeg male mine vinduer? Men om du handler hos Byggmakker kan du i hvert fall være trygg på at du har det beste produktet for enhver jobb.


Sådan læses en NCS – farvekode NCS farvekoder fortæller hvordan vi opfatter farver og er derfor ikke mål for, hvor meget eller hvor lidt tonefarve, der kommes i en maling. NCS fargesystem er det mest brukte i Europa og er også det Gjøco AS bruker. Det er helt nødvendig å ha et nøyaktig system som beskriver fargen entydig.


Ncs fargekoder maling

Ber du en skoleklasse fargelegge en kjole rø vil de helt sikkert bli fargelagt i mange forskjellige rødfarger. Du bør alltid prøvemale fargen du ønsker. Fargevalg er ikke lett. Velg forskjellige farger og prøv, da får du gratis frakt på neste kjøp.


Riktig maling på rett plass. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset?


Ncs fargekoder maling

Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Går du på de bedre kvalitetene i glas som Lady Tak eller Gjøco Interiør så er begge to skjoldfrie og veldig enkle å male enkel. Bare pass på at du ikke har alle ovnene på full guffe når du maler, da kan malingen tørke noe raskt.


Optimal temperatur for maling av tak er rundt grader. Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Taket skal være hvitt (nøytralt). Alt om maling og farge – her finner du tips og triks du trenger når du skal male inne. Les om teknikk og produkter og mye mer.


Få inspirasjon og informa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg