fredag 21. april 2017

Bilder stue

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Rask, enkel, lett å bruke.

Døgnåpen kunderservice. Se vårt store utvalg. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Veggbilder og plakater til stua. Kule moderne bilder til stueveggen.


Se flere inspirende bilder fra våre kunder her. Vi har et variert utvalg spennende bilder til veggen din, i en 1 norsk nettbutikk med veggbilder fra norske fotografer. Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print.


Last ned slående gratis bilder om Stue.

Velg blant hundrevis av motiver. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Et godt utgangspunkt når du skal velge deg ut et bilde til veggene dine er naturligvis hva du liker, men det er også viktig å tenke på hvilken stemning du ønsker at bildet skal gi. Personlige bilder på veggen Å bytte ut bildene på veggen er en rask og enkel måte å gi stuen en helt ny stil på.


Enten du vil pryde veggen med klassiske motiver eller du vil skape liv og energi med et bilde i sterke farger, finner du et favorittbilde hos oss. Vi har mange forskjellige bilder på lerret, både til stue , soverom og kjøkken! Et bilde sier mer enn tusen or og med et maleri på dagligstueveggen vil du på direkte vis gi rommet et personlig preg og si noe om hvem som bor der. Selv om du ikke selv har et kunstnerisk talent, så vil du blant alle de motiv som finnes i vårt sortiment, finne noe som du i alle fall skulle ønske at du hadde skapt.


Hva liker du selv best? Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Nøye utvalgte detaljer tilfører dybde og energi. I åpne rom kan møbler fungere flott som romdelere.


Bildet er fra Lailas egen stue. Inspirasjon til stua. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f.

Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Store bilder til stua Store bilder til stua er kjempefine hvis du har mye plass på veggen. Hvis du for eksempel har en skandinavisk innredningsstil med minimalistisk og lys innredning, kan et enkelt, stort bilde på den ellers bare veggen være kjempefint. Det kan samtidig gi den rette balansen i innredningen, med en spennende kontrast.


Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort.


Vi vil at du skal finne et bilde du liker. I sortimentet vårt har vi lerretsbilder fra spennende designere, kreative fotografer og illustratører som har skapt motiver til både i stuen , kjøkkenet, soverommet, barnerommet og entreen. Tilsammen har de et bredt formspråk som passer alle mulige stiler, personligheter og miljøer. Vurderer du oppussing av stue ? Les artikkelen og se bilder. Møbler til stue : Her finner du et bredt tilbud av møbler til stuen.


Noen enkle tips for lys i stuen. Lys opp bilder og kunst med bildebelysning. Gjem gjerne lamper bak møbler og pynt. Stua er rommet som forteller hvem du er.


Vis frem hvem du er med stuemøblene våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg