mandag 24. april 2017

Molly stol

Stoler skal være fine å sitte på, og å se på. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Molly , trendy sofa i retrostil. Like bahagelig å sitte i, som den er fin å se på! Flere valgmuligheter.


Den har høy rygg, og en sittepute med duntopp som gir ekstra god sittekomfort. Stolen har sorte ben i metall og en fast sittekomfort. Denne stolen passer inn i ethvert moderne interiør.


Elegant og komfortabel stol.

Med håndtak i ryggen. Stolbein med plastbeskyttelse som ikke riper gulvet. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Du sitter komfortabelt på den tykke skumstoppen i rygg og sete, som er trukket med 1 akrylstoff. Stolen er enkel å flytte takket være det integrerte.


Vi har pene stoler for ulike rom og innredningsstiler. Velg blant enkle, moderne, trendy og klassiske modeller av stoler og finn de stolene som passer perfekt til akkurat ditt hjem. Pene og behagelige stoler er alltid populært når venner kommer over på besøk.


La livet ditt innrede stua. Stol med sete og rygg av bøk og ramme i lakkert metall. Barnestol med sete og ryggstø i lakkert. En matstol av hög kvalitet på material och känsla!


Miss Holly fra Stolab. En stol som er like vakker som funksjonell og med mange detaljer som vitner om håndverk og. Komfortable lenestoler, gyngestoler, reclinere og massasjestoler i flott design og god kvalitet.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp stilige designede Stoler.


Den har sammenhengende sittepute, og duntopp som gir ekstra god sittekomfort. Like behagelig å sitte i, som den er fin å se på! The next video is starting stop.


Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Se stoffvalgmenyen for pris på andre stoffalternativer.


Finns även i mörkgrått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg