onsdag 5. april 2017

Bilderamme 60x90

Bilderamme 60x90

Fraktfritt over 3kr. Her finner du flere fotorammer som passer til bilder i størrelsen 60xcm. Vi ønsker å kunne tilby noe for enhver smak og har derfor rammer i flere ulike farger og modeller. Med en fotoramme beskytter du bildene dine mot både smuss og riper samtidig som rammen utgjør en pen innredningsdetalj i hjemmet. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


Med disse flotte rammene piffer du enkelt opp stueveggen. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Vi knipser bilder hele tiden.


Bilderamme 60x90

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. De store bilderammene våre har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18.


Julehuset Skeidar Se mer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Alt til julen finner du hos oss. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener.


Bilderamme 60x90

Se alle våre rammer her. Jeg har en utskrift av et bilde jeg har tatt på 60x90cm, men jeg finner ikke ramme til det. Vet dere om noe sted de selger 60xrammer i Oslo? Hvor selges 60xrammer? Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.


Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. The document has moved here. Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her.


Du kan til enhver tid annullere nyhedsbrevet igen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg