tirsdag 27. desember 2016

Norsjø telemark

Norsjø telemark

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ditt Ferieland i Telemark. Campingresort med alt du trenger på ett sted!


Norsjø telemark

Navnet kommer av gammelnorsk nór, som betyr trang eller smal. Norsjø er en innsjø i Telemark. Dybden ligger for en stor del på ca. Regulert ved dam ved Skotfoss til en høyde over havet på 1m.


Karakteren baserer seg på en spørreundersøkelse. Morro for store og små. Et anlegg i verdensklasse. Velkommen til reiseruteplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise.


For å lage din egen reiserute, klikk for å legge til et produkt i. Vi har et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser for store og små. Norges eneste vannskitrekk ute i vannet (5meter). Marina med båt-, kano- og tråkkebåtutleie.


Piratshow dager i uka hele Juli. Vi gjør det vi kan for at gjestene våre skal trives, og dra herifra med lyst til å besøke oss igjen. Gjelder for Agder og Telemark , Vestfold og Østfold. Høye bølger inn mot land.


Vinden dreier sørvest og minker onsdag morgen. Vi tilbyr hytter til utleie og har mange døgnplasser for camping. Norske stedsnavn på Yr er hentet fra Kartverket.


En tur på Telemarkskanalen skal ikke være kjedelig for barna. Derfor har vi på MS Telemark fokus på dette. Barna blir aktivisert underveis med skattejakt hele rutesesongen. I Juli blir det tcruise i perioden 8. Da møter barna Pirater i Eidsfoss sluseanlegg.


Norsjø telemark

Det var et syn for guder! De er i gang med en moderniseringsprosess, og spesielt badene bør pusses opp. Utleie av tråkkebåter, minigolf og kano.


Flott utgangspunkt for å besøke Telemarkskanalen. Restaurant inne - og utendørs. Et lite sted som ligger midt mellom Notodden og Bø i Telemark geografisk ca times kjøring sydvest for Oslo.


Alle hyttene har kjøkkenkrok og terrasse. Overnattingsstedet tilbyr en restaurant, en privat strand og gratis Wi-Fi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg