onsdag 28. desember 2016

Tips til innredning av stue

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! La livet ditt innrede stua.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Finn laveste nettpris her. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt.


En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Her er flere tips til hvordan du lager fine grupper av.

Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen. Ikke overdriv, men finn en fin miks som harmonerer! Nuuras stålampe Blossi er like fin til å lyse opp mørke hjørner som til leselys i sofakroken og kommer nå med en enda litt større skjerm.


For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. Det er viktig å se rommet i sammenheng med resten av boligen, og da velge en stil som passer helheten. Skal du ha spiseplass og et arbeidsområde i tillegg til en deilig plass for avslapping? I tillegg bør du ha funksjonalitet i bakhodet hele veien. Linda Johansen bor i en lekker tomannsbolig full av pasteller, og hun har et godt DIY- tips : – I stedet for å kjøpe wallstickers, er det mye mer spennende å skape egne motiver ved hjelp av vater, linjal, blyant, maskeringstape og maling.


Har du en stor stue er det viktig å velge møbler som fyller litt. Mal eller tapetsér en vegg. Et enkelt tips som kan gjøre en stor forskjell, er å male eller tapetsere en vegg, enten bak sofaen eller bak TV-en. Hvis du synes TV-en gjør for mye ut av seg, kan det å male veggen i en mørkere farge gjøre at den tar mindre oppmerksomhet.


Drømmer du om å få et kjøkken-allrom hvor det er en naturlig overgang mellom kjøkken og stue , og plass til hele familien? Med et kjøkken-allrom kan du innrede kjøkkenet og stuen i ett rom med plass til flere kokker og hyggelige familieaktiviteter, vi gir inspirasjon. Stue , innredning og oppussing: Smarte tips for innredning av stua Interiørarkitektene gir deg enkle tips for innredning av stua.

Tips til oppussing av stue : Skaff ny peis utenfor sesong. Det kan være smart å skaffe ny peis, eller komme i gang med piperehabilitering nå som du ikke har samme behov for å bruke peisen til å varme opp boligen eller hytta. Om høsten er det ofte stor pågang, og det hender at det blir ventetid. Oppussing av stue - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Det er de små detaljene som ofte bidrar til å skape den koselige atmosfæren på sommerhytta. Sørg for at du har små og store lykter, vaser for nyplukkede blomster i keramikk, og flotte rammer til inspirerende veggbilder. Alle de små, personlige elementene, bidrar nemlig til å øke den koselige atmosfæren.


Etter kjøkkenet, er stua det mest populære sosiale rommet – men ofte er det allikevel innredet fantasiløst og rutinemessig. TV-en er ofte i sentrum, og sofaen står langs veggen. Det er både praktisk og greit, men her kommer det noen tips til hvordan du kan skape en litt mer innbydende innredning i stuen din.


På jakt etter interiørtips til stuen ? Her kan du lese Bohus sine beste tips for å oppnå den ettertraktede klassiske stilen i stuen. Gi deg selv litt bedre plass på badet med møbler som egner seg for små rom. Disse oppgraderingene er raske, effektive og ikke. Nå skal det jo sies, at når det gjelder nettopp hvordan man innreder,så varierer smak og behag stort fra person til person. Men ved å følge noen grunnprinsipper, så skaper du fort en stue du trives litt bedre i, samt som varer litt lengre rent tidsmessig.


Tina driver bloggen Bo Naturlig – den kan du besøke her. Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.


Det er uansett viktig å velge farger i varme toner. Slike nøytrale farger vil være med på å skape et rolig og koselig uttrykk, noe de fleste er opptatt av at hytta skal ha, sier Hovdenak. Du vil finne tips og råd om oppussing og vedlikehold av stue , kjøkken, soverom, bad.


Gode lenker til møbelforhandlere, interiørrådgivning, artikler om fargevalg, samt tips om gardiner, planter og interiørmagasiner for å nevne noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg