fredag 2. desember 2016

Hay hylle

Hay hylle

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Rask levering og personlig service. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris. Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay.


New Order er en banebrytende hyllesystem i aluminium som gjør det mulig for uendelige variasjoner. Hyllene kan bli opp til to meter bred. The New Order-systemet omfatter to typer hyller: en slank og flat standard hylle og en skuff for visning av personlige eiendeler, kunstgjenstander og andre rariteter som holder spesiell betydning. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris.


Ei hylle kan fortelle mye om deg. Er du et ordensmenneske med en hylleenhet full av praktiske innsatser? Eller skjuler du rotet i en plasseffektiv arbeidshest i stål med skuffer?


Hay hylle

Enten du liker å vise frem eller skjule tingene dine (eller begge deler), har vi en hylleenhet som fungerer for deg. Skap en flott vegg med disse fine Bracket Included-hyllene fra Wrong for HAY , designet av Sylvain Willenz. Kun fantasien setter grenser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! nach Hay About? Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web.


Hay hylle

HAY online bei design-bestseller. Individiuelle Beratung und Angebote! Ikke Utstilt i butikken. Bygge system, stor utvalg i løsninger og farger. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Hay hylle

Besøk et varehus eller våre nettsider. Selges da vi ikke finner plass til den i vår nye leilighet. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Funksjonell og stilig hylle i pulverlakkert stål. Hylle , Folded Shelf i grå, fra Muuto.


Bruk den til å stille ut favorittgjenstandene i stua, som krydderhylle på kjøkkenet, til oppbevaring av kontorrekvisita, eller til parfyme, kremer og håndklær på badet. Eller hva med å bruke den som et alternativt nattbord? Vipp hylle er fremstilt i fineste kvalitet av stål og gummi.


Med den brede overflaten i gummi, har hyllen fra Vipp et stabilt grep for baderomsprodukter. Gummien kan med enkle grep løsnes fra selve hyllen, og gjør det enkelt å rengjøre. Vi har bilde nr utstilt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg