mandag 19. desember 2016

Jotun demring

En ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt! Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Den bør heller ikke bli for mørk slik at veggene får altfor mye oppmerksomhet. Den må ikke virke beige men heller ikke blå. Jeg velger mellom følgende farger: Demring , Hvit lin eller Ascott men jeg klarer ikke å bestemme. Marine, Protective and Powder Coatings.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Hva du velger og trives med kan bare du svare på. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Demring har en ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Der står sofaen Mags fra Hay og bordet Comb Ellipse fra Bolia. Siren sverger til helt andre pastellfarger.


I stuen gikk vi for en sofa som vi kunne velge størrelse, farge og form på selv. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full oversikt over de beste og vakreste fargekombinasjonene. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Vi gikk for fargen Demring fra Jotun , og jeg er så fornøyd. Jeg tenkte først èn vegg, men vipps så var hele stua malt. Har begynt på kjøkkenet også.

Tenkte først èn vegg her å, men nå må jeg nesten ta hele kjøkkenet. JEG skjønner jo det hehe, men mange er da enig med meg, trallaleii! Helt rom, ja okay, men en vegg, det er relativt fort gjort.


Her kommer litt inspirasjon til fargebruk. Bilder fra Scanox og Jotun , med kombiasjoner, fargekoder og navn. Benbukker til arbeidsbordet er fra Ikea, og bordplaten er en plate fra byggevarehandelen i kryssfinér.


Flere detaljer om løsningen finner du her. Hvilken farge er gråfargen soverommet er malt med? Men Ascott virker jo være et veldig godt alternativ hvis man har lyst på grå vegger. Vi kikket i utgangspunkt på flere av gråfargene til jotun bl.


Neutral var helt uaktuell derfor og demring var også veldig kall. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.


Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg