tirsdag 20. desember 2016

Drivved beis utendørs

Drivved beis utendørs

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Jeg elsker drivved farge,så vi bestemte oss for å legge ny bordplate. Plankene er ganske tykke og de ble pusset ned litt og påført et strøk med drivved beis fra lady Eg og hadde drivved beis på stovebordet mitt, men eg mala berre rett over med litt maling! Fine hus du har, kan jo fungere fint som bokstøtte.


Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Furugulvene og -veggene skal gjerne se litt gamle ut, men for all del ikke være gule! Derfor blir både gulv, tak og vegger beiset. Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på vegger og gulv på hytter nå, sier Bjørg Owren, adm.


Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel. Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Benyttes både på vegger og i tak. Glattpanel i furu fra Moelven. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene.


Drivved beis utendørs

Dette gulvet leveres med trestrukturen Genuine, en lett polert struktur som følger treverket ned til de fineste detaljer, og en silkematt finish. Vegg: Sprekkpanel, beis Drivved dbl. Ved sjøen bør man innrede lyst og maritimt, med drivved. De fleste som maler sommerhuset.


Et par strøk beis gir deg den fargen du ønsker. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Med beis kan du endre fargen på tretrappen.


Dette panelet gir et tradisjonelt uttrykk til alle rom og kan monteres på vegg. Panelet er tykkere enn tradisjonelle paneler og. Fargekode: deler fargeløs base, deler drivved , del valnøtt, del hvitkalket). Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment. Bland alt sammen (base og ferdig beis ) i en stor bøtte.


Før behandling skal overflatengjøres ren for gammel olje eller beis , skitt og smuss, alger og begroing. Også nytt, impregnert treverk skal vaskes, slik at overskytende impregneringsmidler fjernes fra overflaten. Treverket må være tørt før behandling begynner.


Drivved beis utendørs

Forfukt overflaten, så går rengjøringen enklere. Disse drivved fargene som mange ønsker, blir. Værbitt interiørbeis og hvitt. Resultatet – en fargesterk spise- plass der gull møter drivved , som møter hvitt. Vi leverer mye til Kikut på Geilo.


Her er bilder fra hytte Tuva. Veggpanel, beis Drivved dbl. Drivved Beis – Alle av oss har en god ide om deres drømmehjem. Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert maling.


Drivved beis utendørs

Hva er det for noe alt sammen og hva skal man bruke hvor? Transparent beis Vi har bedt Vi i villas malingsekspert, Heidi S. Sørensen ved Maleriet Fargehandel AS om å forklare de ulike produktene. Vi starter i den mest gjennomsiktige delen av skalaen, med beis.


Overflaten fremheves ytterligere av en silkematt finish. Deretter legger du to strøk med lysere grå beis. Det er selvfølgelig også lov til å ta snareveien og heller kjøpe seg til en stil med drivved. Nedenfor viser noe av det spennende vi kom over etter å ha søkt litt på nettet. Bildene kan du også bruke som inspirasjon før du tar deg en tur i fjæra.


Tyrilin Matt Beis er en unik beis for utvendig trebeskyttelse. Moderne teknologi og vår lange erfaring har gjort det mulig å fremstille en høykvalitets- og fremtidsrettet beis som beskytter og gir et naturlig matt uttrykk tilpasset den norske fjellheimen! Finishen er helmatt og uten glansrefleksjoner.


Både vegger, gulv og tak har fått behandling. Poenget er å få mer spennende og lun atmosfære. For å få en god helhet har de brukt samme fargetone på gulv, tak og vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg