torsdag 29. desember 2016

Høy fotbue

Det er imidlertid slik at det ikke finnes regler uten unntak. Noen som overpronerer har helt normal, eller kanskje til og med høy fotbue , og noen med lav fotbue kan underpronere. Da kommer denne metoden dessverre til kort! Dette skyldes at slike tester kun viser hvordan foten ser ut når den står stille, og ikke sier noe om hvordan den. Har du behov for innlegg for høy fotbue eller ønsker du bare litt ekstra støtte for foten?


Høy fotbue

Her finner du gode og komfortable innlegg som avlaster fotbuen og gir god støtte. Innlegget kan kombineres med myke såler slik at hele foten får optimal støtte. Du finner mer informasjon om innlegg for fotbuen under produktene. Gelsålen Support er laget av støtdempende PU, som på en effektiv måte bidrar til støtdemping av hele foten - hæl, mellomfot og forfot. Gelsålens støtdempende og støttende konstruksjon gir en helhetlig løsning for støtdemping og støtte for en fot med høy fotbue.


Høy fotbue (Pes Cavus) Pes Cavus er det motsatte av Pes planus (plattfot), og det betyr at foten er veldig har med en høy og stiv bue. Under spaserturer finnes det ingen naturlig pronasjons-supinasjonsbevegelse, foten holder seg helt enkelt stiv (supinert) hele tiden. Mindre enn av befolkningen lider av denne tilstanden. Feilstilling i foten med nedsunket fotbue , vanligvis i lengderetningen fra hælen mot tærne.


Det motsatte av plattfot er hulfot (uvanlig høy fothvelving). Plattfot er den mest vanlige av alle fotlidelser og forekommer hos ca. Hvordan vet jeg at jeg har plattfot? Flere forhold disponerer for å få plantarfasceitt. Pasienter med både plattfot og høy fotbue kan bli plaget.


Vektøkning og graviditet kan også gi tilstanden. Dessuten kan man få plantarfasceitt dersom man plutselig øker aktivitetsnivået veldig, for eksempel går eller løper mye på hardt underlag. Fottøyet bør være bra.


Høy eller lav fotbue , over- eller underpronert. Kanskje har du også belastningsskader du må ta hensyn til under treningen. Uansett er fottøyet avgjørende for om treningen blir en god opplevelse. Type underlag som asfalt, grus eller terreng har også stor betydning når du skal velge løpesko. Ergonomisk innleggssåle for mellomhøy til høy fotbue.


Bidrar til å redusere og forebygge belastningsskader i føtter, bein og rygg. En høy hæl og stabil fotstøtte avlaster foten. Utmerket pusteevne gjennom luftkanaler som motvirker svette og lukt. Denne testen viser også hvor høy fotbuen er. Våttest Stig med våt fot på en jevn, flat overflate, for eksempel parkettgulv, badegulv eller et pappirark.


Høy fotbue

Slik at du kan se hvorslags fotbue du har. Dette kan gi en pekepinn på, hvorslags joggesko er best for deg. Selv om det finnes mange metoder som gir en indikasjon på hvilken type sko man bør velge, finnes det dessverre ingen garantier for at en sko vil fungere for nettopp din fot. Rehabotekets fotprodukter er utviklet for å stabilisere, avlaste eller gi en biomekanisk balansering av foten. De ulike produktene er utviklet for å gi en høy funksjonsevne gjennom demping og komfort.


De er fremstilt i VEP (ViskoElastisk Polymer), et gelélignende materiale med høy støt- og trykkabsorberingsevne. Sidas 3Feet Merino er gode dempende såler for de med høy fotbue. Kjerne av PU-skum med åpne celler gir ventilasjon og fuktabsorpsjon i sålen.


Overside i slitesterk tekstil. Ortopediske såler til høye fotbuer! Bluewear Outdoor Explorers røde ortopediske skoinnlegg passer til deg med høy fotbue og pronerende løpesteg. Sålene fungerer utmerket i blant annet fjellstøvler, joggesko og tursko. De hjelper med å redusere trykket på hælen og framfoten – de reduserer også faren for slitasje i knær og hofteledd.


Sålen er designet til å tilpasse trangt fottøy, og kan klippes til for optimal passform. Godt dempet, og kun 2mm tykk. Sålene passer like godt til løping og trening som til fritidsbruk. SÅLE JALAS FOR HØY FOTBUE. God såle for de med høy fotbue.


Høy fotbue

Dobbelt støtdempning. Klippbar i to størrelser. Innersåle designet for en høy fotbue og gir medium demping. Sålen gir økt hælstøtte og bidrar til å redusere overpronasjon.


Avlaster og gir god støtte for lengdebue og hæl. FLYFIT teknologi - absorberer og transporterer fotsvette svært effektivt og tørker hurtig opp. Utstyrt med bevegelsesdrevne luftekanaler for økt luftsirkulasjon. Bontrager inForm BioDynamic innleggssåler, middels høy fotbue. Anatomisk utformet innleggssåle for føtter med høy fotbue.


Høy fotbue

Få avansert biomekanisk fotkontroll som maksimerer tråkkeffektivitet og komfort når du sykler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg