torsdag 1. desember 2016

Vindusfolie frostet

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Finn vindusfolie frostet nå på Kensaq. Sjekk ut Frostet Film Til Vindu. Vindusfolie er et effektivt virkemiddel for å hindre innsyn.


Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter.

Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Våre vindusfolier er produsert av ledende produsenter som D-C Fix. Premium kolleksjonen er vindusfolie av beste kvalitet.


Enkel å sette opp og du bruker kun vann. Profesjonell miljøvennlig folie med god kvalitet og holdbarhet.

Skjerm og stopp innsyn og samtidig slipp inn masse lys. Passer utmerket på soverom, baderom, kjøkken, dusjkabinett, veranda rekkverk, kontorer, møterom og alt av vinduer, hvor du ønsker å gjøre et særpreg. Når det er lys på et rom om natten så kan man se antydning til personer og innredningen fra utsiden.


Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass. En kombinasjon er kanskje det beste. Vi dekorer vinduer med alt fra fullfarge foto til frostet folie, og tilpasser selvsagt vindusdekor til firmaets logo, farger og profil. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Med Bokstavfabrikken. Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Vi har frostet folie du enkelt kan legge på viduene dine. Les mer år med gode tilbud.


Topp resultat betinger kompetent montasje! Frostet folie ser ut som sandblåst glass, men er en spesiallaget folie for vinduer. Sandblåst glass blir meget dyrt sammenliknet med vindusfolie , og film på vindu gir den fordel at vindusfolien klan ettermonteres på eksisterende glass. Heldekkende film kan kombineres med frostet folie i ønsket design. Du kan få mer privatliv i hjemmet, på badet, ved inngangsdøra, på soverommet, glassdøra, vitrineskapet eller på kontoret.


Velg mellom masse forskjellige folier til dine vinduer. Skal det være litt mer moro har vi noen fine folier med mønster, eller kanskje en av våre solfilm med UV-filter passer bedre til ditt behov.

Mindre innsyn med frostet folie. For å heve inntrykket ytterligere, kombinerer vi i Konsis ofte kreativ utskjæring og print på frostet folie. Dette gir et unikt uttrykk og gjør at man kan tilpasse farge og form til resten av kontoret eller lokalet i tråd med firmaets profil.


Mange som har sverget til innvendige persienner, eller værbestandige persienner som er montert utvendig, vil oppdage at vindusfolie på mange måter er overlegne i forhold til persienner. Det er mulig å få billige persienner, men persienner av god kvalitet er dyre, og da særlig de utenpåliggende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg