torsdag 15. desember 2016

Stellebord liten plass

Stellebord liten plass

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Har noen her erfaring med vegghengt stellebord , eller sammenleggbart stellebord ? Vi må dessverre selge stellebordet vårt pga for liten plass. Er veldig fornøyd med det og skulle gjerne hatt det lenger. Stellebord som kan blir skrivepult. Vegghengt stellebord laget i lakkert MDF med et gjennomført og lekkert design.


Veggstellebordet er en perfekt stelleplass til steder hvor det er lite plass. Du monterer stellebordet på veggen og så fyller det bare 16cm i dybden når skapet er lukket. Når du åpner det opp har du like god stelleplass som på et vanlig stellebord. Dette irriterte ham og ideen om å bygge et veggmontert stellebord ble født.


Har du liten plass ville jeg droppet et sånt bord. Vi hadde stellestasjon på vaskemaskinen og badet i stokke flexi, som er en sammenleggbar balje som får plass i dusjen. Hvis jeg først skulle hatt et separat stellebord ville jeg heller hatt en stellekommode enn et skrangleapparat.


Et enkelt og praktisk stellebord fra 2Me som tar liten plass på badet. Vaskebjørne Basic står stabilt på badekaret uten at du trenger å skru det fast, og har god plass til oppbevaring av bleier, håndkler og lignende. Det føler med en deilig matte som barnet kan ligge på. Ikke med badebalje, bare tre skuffer under. Har vært veldig fornøyde med det.


Vi tenkte også å gjøre det på den måten pga liten plass på badet. Populært bade- og stellebord fra Fynn som passer perfekt til alle jenter som liker å stelle med dukkene sine. Kan brukes til dine Baby Born dukker! Da får dere frigitt en vegg til en liten arbeidsplass, barneseng og stellebord eller lenestol.


Det er nok ikke en veldig rimelig løsning, for det lønner seg ikke å gå på kompromiss med snekkerarbeidet. Praktisk stellebord som tar liten plass både i bruk og når det er sammenslått. Mye oppbevaring i hyllene! Uten originalt stelleunderlag, kan følge med et fra Ikea dersom ønskelig. Noe slitasje, dekkes over av stelleunderlag.


Stellebord liten plass

Skal du benytte plassen optimalt kan du kjøpe løsninger som transformerer nåværende møbler til stellebord. Du kan blant annet finne topper som passer til babysenger eller en til vaskemaskinen og badekaret så du på den måte ikke trenger å frigi gulvplass eller veggplass til å lage en fin stellekrok. Dette gir mulighet for egen forflytning fra gulv eller stol til stellebord samtidig som stellebordet enkelt kan stilles inn til riktig arbeidshøyde.


Et manuelt høydejusterbart stellebord for veggmontering med justeringspenn på inntil 3mm. Leveres standard med dusjleie som kan kompletteres med en løs polstret stellematte og sidegrind. Enkel å montere og opptar liten plass. Multifunksjonelt gråsvartprikkete stellebord Rindö fra Carena. Med en stor og myk vattert stellematte med høye sidekanter, innebygd balje med propp og en lang avtappingsslange for enkel vanntømming i vask, badekar eller sluk.


Stellebord liten plass

Praktiske oppbevaringshyller som er avtagbare og vaskbare. Men siden jeg ikke har noen egne erfaringer på hva som er praktisk så lurer jeg på: skal jeg ha stellebord med mest mulig klær etc. Vi syns det var enklest å bade Lillemor i vasken da hun var en liten baby, og da hun begynte å bli for stor til det, gikk vi over til vanlig badebalje.


Hun ble fort for stor til badekaret i stellebordet også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg