tirsdag 13. desember 2016

Fugleplakat

Fugleplakat

Rask leveranse over hele. Flotte fugleplakater lige til at hænge op. Flot plakat med de mest almindelige fugle fra din have. Alle havens fugle er tegnet detaljeret og i naturtro farver. Køb her og få gratis levering!


Fugleplakat

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovin hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll. Stor og lækker lamineret plakat med ophængsskinner i metal.


For hver art er navnet angivet på en række forskellige sprog heriblandt dansk. Vi har flotte plakater med fugler og andre dyr fra naturen i vår nettbutikk. Sopplakater, fugler ved foringsbrettet, ugler og rovfugler. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


En flot og lærerig plakat til at pynte i hjemmet. Tegnet af Carl Christian Tofte. Dette er en oversikt over mange fugler som hekker, har fast tilhold eller som er innom Norge i løpet av et vanlig år. Det finnes helt klart arter som ikke er listet opp her også.


Artsnavn og flotte illustrasjoner. Hjelp oss å ta vare på disse verdifulle fugleartene. A(420mm × 594mm) med detaljrik print av ulike fugler tegnet for hånd. Høykvalitetspapir med matt finish.


Hver plakat blir signert. Bio-Rad Laboratories. Leverandør av læremidler innen bioteknologi, spesielt for videregående skoler. Selger utstyrspakker med det som.


Ta en tur i skolens nærmiljø hvor dere lytter etter fuglelyder og ser etter fugler. Stor fugleplakat med illustrationer af de fugle du kan se i din have. Herlig fugleplakat til barnerommet, med søt illustrasjon og fine mønstre. Vi leverer plakater i topp kvalitet til hele hjemmet - og du får alltid mengderabatt! LUR står for Lite Utnyttede Ressurser og derav navnet LURinger i fjæra ved Inderøy videregående skole.


Naturvernforbundet lanserte for en uke siden en splitter ny fugleplakat. Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation med 131. Vi kæmper for natur, miljø og klima. Alle fuglene er utrolig smukt og detaljeret illustreret af Carl Christian Tofte.


Skaff en fugleplakat s. Sett navn på fu-glene. Lille Fjærball” kan være et like godt navn som ”Blåmeis” ”Vippstjert” like godt som ”Skjære”. Fugler i Steinåsen Grønn! Det viktigste er at ungene har glede av fuglene og fatter interesse for dem.


Fugleplakat

Baggrunden er holdt i rød og turkis. Plakater med fugle og tekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg