torsdag 8. desember 2016

Dörrhandtag habo

Dörrhandtag habo

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! När du letar efter dörrhandtag och dörrtrycken så hittar du ett brett sortiment av produkter hos Habo. Hitta dina favoriter och låt dig inspireras av oss. Detaljerna gör stor skillnad för vilket intryck en dörr ger.


Dörrhandtag habo

Funderar du på att byta dörr, överväg att uppdatera handtag och beslag istället. På så sätt får du ett funktionellt och visuellt lyft till ett bra pris. Designat dörrhandtag av rostfritt stål.


Dörrhandtag av mässing med plastgrepp. Levereras utan rosett. Läs mer om produkten eller hitta din Habo -återförsäljare. Habo Clean är vår serie dörrhandtag med tillbehör som är tillverkade av bly- och nickelfri mässing samt har en antibakteriell ytbehandling. PP = proffsförpackning.


Dörrhandtag habo

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att besöka denna webbplats accepterar du användandet av cookies. Letar du efter en återförsäljare av Habo -produkter?


Här får du en lista över butiker som säljer våra inredningsdetaljer. Alla kan inte ha allt men du kan alltid lägga en beställning och få dina favoriter hemskickade. Utifrån detta arv designar vi i dag detaljer som höjer och förstärker upplevelsen av arkitekturen.


Finns även som ytterdörrha. Klassiskt handtag för ytterdörren! Spara Lagerstatus par i lager Köp. Passar till dörrtjocklek 38. Dörrknopp Habo APolerad mässing.


Rostfritt handtag för innerdörren. Ett dörrhandtag från Habo ska vara en viktig detalj i ditt hem under många år framöver. Våra handtag ska tåla att tittas på idag, i morgon och i framtiden. Det kräver en form som du inte tröttnar på och funktion som håller måttet även nästa gång ditt hem behöver ett kreativt lyft.


Billiga byggvaror dagars öppet köp! S nyggt och enkelt handtag. En gammal smidesverkstad som utvecklats till Nordens ledande företag på funktionella beslag. Habo är företaget från orten med samma namn.


Känsla för funktion, kvalité och gott hantverk är drivkraften bakom deras produkter. Förnya innerdörren i ditt hem med ett nytt handtag. Dold skruvfastsättning på rosett och nyckelskylt.


Dörrhandtag habo

Diameter på handtagsgrepp: mm. Ordentligt handtag i svart. Toalettvred i svart från Habo ! Beslag för WC av mässing.


Montera det i dörren till toaletten och matcha det med ett dörrhandtag i borstad aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg