mandag 26. desember 2016

Ovale rammer

Flott sett med stk. Vi har et begrenset opplag av sett med plexi rammer til å henge i taket. Dette er ett sett som består av stk. Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene. Stort utvalg av bilderammer.


Her finner du for eksempel ovale rammer i brunt, gull og svart.

Broderi rokokko motiv i oval sort ramme med gullkant innerst i kraftig plast. Selges for kr 1pr. Ovale rammer i plast. De er i god stand for sin alder, normal bruksslitasje i form av noen få småriper i rammen (se bilder).


Vi har flere rammer til salgs, se butikkmenyen. Men faktum, kjøkken er nødvendig del av et Hus. Allerede i antiken blev vægmalerier med buster gerne udsmykket med runde eller ovale rammer.


Se udvalget af ovale rammer i gul sølv, sort, mahogni og valnød. Kjøp bilderammer her til innramming.

Mange størrelser i både rammer og passepartout. Rammer til bildene dine. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming.


Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen.


Velkommen til vores B2B shop, for fotografer og glarmestre. Hva internminnet angår er det på 1megabyte, noe som med fordel kunne vært større. Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger.


Kort fortalt: vi har noe enhver smak. Set of three ornate Artitec oval graters. The oval graters are all in very good condition, with separate parts.


Note: One buffer is missing from one oval grater. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Katt er det letteste dyret å eie.


Men med kattunger er det et styr, men de vokser fort. Men ingen katter er like så ikke godt å si hvor mye jobb det blir med deres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg