tirsdag 6. desember 2016

Interiør styling

Interiør styling

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Med entusiasme, profesjonalitet og en god dose lekenhet, hjelper vi deg å skape interiørdesign som både er funksjonelt, personlig og vakkert å hvile øynene på.


Interiør styling

Styling av Stila gjorde hele forskjellen! Dyktige, proffe og serviceminded til fingerspissene! Tusen takk for hjelpen! Vi anbefaler Stila på det varmeste!


Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge. Ved full styling kommer stylisten på befaring før stylingen, hvor kunden får tips og råd når det gjelder fargevalg og lignende. Under en full styling kan ikke kunden bo i leiligheten under salgsperioden. Vi jobber sammen og finner løsningen etter ditt budsjett.


Handle tusenvis av styling -, reservedeler og Bilrekvisita online på nettet opptil - lavere pris. Vi bistår deg gjerne med valg av farger, møbler og interiør for å gjøre din bolig spennende, personlig og delikat. DinBoligStylist består av to avdelinger og vi tilbyr våre tjenester i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestold.


Vi skaper unike boliger! Styleit tilbyr boligstylig for salg og utleie, interiør veiledning, og andre tjenester tilpasset ditt behov. Vi hjelper deg med å få fram.


Interiør styling

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om dine behov innen interiør og styling. Med lidenskap for interiør , hjem og miljø hjelper vi hver dag mennesker som er i boligsalgsprosessen. Her foretar vi en komplett møblering og styling av din bolig! Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff. Trenger du å kaste ball med en interiør arkitekt?


Kanskje du står fast i fargevalg, eller er klar for litt endring i boligen din? Hvert hjem har sin historie og derfor er denne pakken basert på antall timer du og stylisten finner ut er riktig for ditt prosjekt. Vi er eksperter på detaljer som foliering av interiørlister, dashboar girspak, bilseter og andre detaljer.


Våre profesjonelle designere bistår med utforming og fargevalg, som passer deg og din bil. Internasjonale impulser og et ønske om å levere det lille ekstra innen møbler og interiør. Gjennom spennende kolleksjoner med internasjonalt uttrykk, nøye. I tillegg forhandler vi møbler direkte fra de største interiørgrossistene i skandinavia. Ikke nøl med å ta kontakt -det er helt uforpliktende, og vi hjelper deg så godt som vi kan.


Vi har på kort tid opparbeidet oss en stor kundegruppe og lager av møbler. Vi er stolte av våre flotte lokaler i Heggelibakken, hvor vi legger stor vekt på et godt varesortiment og inspirerende display. Et mangfold underleverandører innebærer at vi kan levere det meste innen interiør , så vi kan bistå med å skape et personlig og funksjonelt interiør , tilpasset hver enkelt kunde. Innebærer full styling av alle rom i boligen.


Interiør styling

Dette inkluderer alt fra sofagruppe, spisegruppe, senger, utemøbler og kontor til bilder, tepper, tekstiler, planter og pynt. Alt for å skape et hyggelig og innbydende hjem. Vi tilpasser alltid stilen etter hva slags type bolig vi skal innrede. Del denne siden med andre! MOVE boligstyling i Oslo hjelper deg med å style boligen din slik at du kan oppnå en høyere salgssum.


I tillegg har vi et showroom i Gol sentrum hvor vi har salg av både møbler og dekor. Vi tilbyr styling av bolig, hytter og nybygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg