fredag 9. desember 2016

Jotun frihet

Jotun frihet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En kjølig blåaktig grå tone. Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.


Jotun frihet

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av. Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger.


Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. I fargesenterene finner du også store fargeprøver i Aformat på mange av fargene.


Hvis du ikke får testet på veggen i de aktuelle rommene ville jeg malt en stor prøve der du er for å se hvordan den blir med dine møbler og ikke minst prøver på gulv. En mild og vakker grønn nyanse. Hva slags farge bør det være på lister og i taket da?


Jotun er markedsleder innen dekorative malinger i Norge, og en av verdens ledende produsenter av maling og pulverlakker med selskaper og produksjonsanlegg på alle kontinent. Et fokus på det vakre og enkle skaper tidløse rom preget av klarhet og frihet. Ingenting er overflødig,. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag.


Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. Frihet er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. Jotuns mest populære og tidløse farger. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp frihet i ordboka.


Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge. Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik. Suverene påføringsegenskaper, Nymalt utseende lengst (UV-block), Spesielt effektiv mot svertesopp og gir Extrem beskyttelse.


Jotun frihet

The group has companies and production facilities on all continents. In addition, Jotun has agents, branch offices and distributors in more than countries. Disse betraktningene danner grunnlaget for idéen bak det nye globale fargekonseptet fra Jotun. Resultatet er fargekonseptet IDENTITY, som i Norge lanseres av merkevaren LADY.


VÆR TRYGG, VÆR FRI, VÆR DEG SELV #128156; Vi ønsker å gi deg frihet og trygghet til å gjøre mer av det som betyr mest for deg! Jotun İç Cephe Boyaları Jotun ColourAdvisor Isonem Ral Kodları.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg