fredag 9. desember 2016

Solreflekterende glass

Solbeskyttelse med glass kan være et attraktivt valg, samtidig som det reduserer behovet for å bruke air condition. Dermed vil kostnadene for bruk av bygget også bli lavere og man sparer energi. I varme klima kan solbeskyttende glass brukes til å redusere solvarmen man får inn, og kan også kontrollere strålingen. Solreflekterende glass. Vi leverer også solreflekterende glass.


Hensikten er å hindre at varmebølger eksponeres inn i rommet med isteden reflekteres ut.

Resultater er et lavere energiforbruk til nedkjøling og et bedre inneklima. Soldempende glass bør velges til vinduer som vender mot sør og vest. Jo lavere faktor dess høyere demping. I vårt standard glass for både Gilje Low-E og har vi en solfaktor (G) på. Vi kan tilby solfaktor(G) helt ned til 25.


Det er mange typer solavskjermende glass på markedet med forskjellige egenskaper. Vi har prøver og data på disse i våre avdelinger. Jo sterkere solfilter i glassene, jo mørkere er de.

NorDan anbefaler laminert glass i alle dører og sidefelt til dører, og i områder hvor kollisjoner mellom mennesker og vinduer kan forekomme. Herdet glass Herdet glass er fra 4-ganger sterkere enn vanlig glass av samme tykkelse. Herdet glass produseres ved at det ferdige glasset varmes opp før det hurtig kjøles ned igjen. Isolerglass, energiglass, solreflekterende glass , støybeskyttende glass osv. Har du punkterte vinduer eller ønsker å redusere strømregningen?


Ta kontakt og vi hjelper deg! Fra bare å ha vært et produkt som skulle beskytte mot vær og vind samt slippe lys inn i bygget, kan glass i dag fylle en mengde funksjoner. UV-filter hjelper lite, tror jeg. Vi har solreflekterende glass på alle store vindusflater og det hjelper noe enormt.


Har enda ikke prøvd skikkelig sommervarme, men 1. Rett glass på rett plass. Gir beskyttelse mot brann i opptil 1minutter, samtidig som det gir mulighet for innslipp av mye naturlig lys. Kontakt oss for en fornuftig og god pris. Vår fagkunnskap, – din trygghet.


Svanholm Glass AS tilbyr alle typer utvendig glass til både private og næringskunder i Trondheim og omegn. Ring oss i dag for et uforpliktende tilbud! Vi lagerfører noe glass for hyller og lignende ellers skaffer vi glassplater for bor skillevegger, glassplate over kjøkkenbenken eller hva du måtte ønske deg.


Utskifting av glass til solreflekterende og energispareglass Utskifting av vinduer og dører i borettslag.

Lyst til å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Glass er lekkert både i eksteriør og interiør. Bonusen er at disse glassene også oppfyller mange funksjonskrav: Det blir ikke bare noe pent å se på, men også bruksnyttig på mange områder.


Av bruksområder kan vi nevne glassvegger, dører, møbler, skilt og mye mer. Setter du fantasien i sving er det mye spennende som kan gjøres med glass. I buen er det valgt et svakt solreflekterende glass slik at trykket på glasset (solskjermingen) kan være noe lettere men samlet ha det gitte kravet til g-faktor. I den buede fasaden er en typisk kontormodul delt i tre.


Det står parkert to glasskjermer foran et felt med aerogel. Glass -skjermene går ut til siden og parkeringsfeltet med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg