onsdag 14. desember 2016

Shanghai parasoll

Sammenlign pris med oss! Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Shanghai parasoll marine blå Logg inn. Følg med for spennende tilbud 28.


Vi har at stort utvalg av parasoller i. Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming.

Mange av tekstilene i hagesortimentet vårt kan vaskes, slik at du kan holde dem rene og pene. Hagearbeid eller avkobling? Parasoller og tilbehør. Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering.


For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og vi tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs. En parasoll kan brukes til mangt. En go stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen, den gir også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn. Hos Europris fører vi parasoller i ulike størrelser.


Rimelige priser og rask levering.

Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp stilige designede hagemøbler.


Solar Ø3Beskyttelsestrekk for parasoll – Natural kr 24Kjøp. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Metall, Tekstil, Blå, Hvit, Grå,. Stolpe i grå pulverlakkert aluminium. Oppslått høyde 2cm.


Solid parasoll til hagen, terrassen og balkongen. Av soli UV-bestandig og vannavstøtende polyester. Detta lilla parasoll hittar du oftast i många olika färger och mönster. De är i de flesta fall runda eller rektangulära och har en diameter som inte är större än meter.


En finess som finns på parasoll för balkongen är att de är vinkelbara, du kan vinkla det allt eftersom solen flyttar sig. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Sveiven gjør det enkelt å heise parasollen opp og ned.


Når det gjelder alle parasoller: vis forsiktighet i vind og unngå sammenslåing av parasollen i fuktig tilstand.

Norges størtste utvalg av hagemøbler på nett og i butikk. MERKEVARER UTEN MELLOMLEDD. På ILVA hittar du parasoller med hög kvalitet och läcker design till låga priser. Njut av sommaren under ett parasoll från ilva.


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg