tirsdag 27. desember 2016

Feiekost

Hold trappen ren med en klassisk piassavakost. Feiekost er og børster. Det samme i entréen og kjøkkenet, lynrask rengjøring med kost og brett – et bra supplement. Ha den stående på trappen eller på hytta. Det er måten det er blitt fyrt på som bestemmer hva slags tilstand pipa er i, forklarer feiermesteren.


Fuktig ved og fyring med lav trekk gir.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Myk bust av kokosfiber og. Effektiv og bred feiekost med bust av kunstfiber og naturhår.


Lametal Oy utvikler og produserer STARK-arbeidsredskaper for hjullaster, traktorer og gravemaskiner. Bedriften har over års erfaring i utvikling av ulike. Med en elektrisk feiekost fra Kärcher er du alltid forberedt, og kan feie opp smuss og smuler raskt og enkelt.


Vår elektriske feiekost er perfekt for småbarnsfamilier hvor barna lærer å spise selv, og hvor gangen er full av grus og skitt etter skitne barnehageklær og sko. Børster og spesialbørster til feiervesen, industri og private.

Du kan nemlig feie fortau, vei, innkjørsel, gårdsplass etc. Eiksenteret fører feiekost og feiemaskin fra Tuchel og AEBI Schmidt. Proffkost med flytegenskaper i eliteklassen.


Anvema AS har som målsetning å være en. Ditt postnummer Telefon eller e-post. Hos oss finner du en feiekost som passer til dine behov. Fei vekk støv, skitt og løv som har samlet seg, slik at du får en trivelig uteplass. Det er også viktig å feie før du skal male eller pusse.


Enkel feiing i begge retninger. For informasjon om levering, kontakt din forhandlere. Holms SU oppsamlende feiekost er en enkel, fleksibel og kostnadseffektiv feiemaskin for entreprenørvirksomhet.


Kosten er beregnet for kompaktlaster og traktor. Et kompakt design med lav høyde gir god sikt på begge sider og i front. Vannsystem og støttehjul er standar mens sidekosten kan velges til. Busten tåler opp til grader varme. KB gir deg en ergonomisk arbeidsstilling og kommer til langs kanter og hjørner, og mellom stoler og under møbler.


Vi leverer feieutstyr fra den anerkjente produsenten Stark og har alt fra feiemaskiner til feieringer.

Finnes i flere utførelser. Kjøp online eller ring oss for personlig service! KB fjerner lett skitt og er klar til bruk raskere enn en støvsuger.


Kan brukes både våt og tørr, og vil ikke misfarges eller absorbere lukt. Passer til alle miljøer. En hendig kost til vasking og feiing som passer rett i bøtta. Egner seg til vasking og skuring av båt, hus.


Definisjon av feiekost i Online Dictionary. Betydningen av feiekost. Norsk oversettelse av feiekost. Oversettelser av feiekost. Brukstid ca minutter. Elektrisk feiekost med to timers ladetid.


God sugekapasitet på harde gulv og tepper og fleksibelt håndtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg