torsdag 15. desember 2016

Hylle med klesstang

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Hvilken hylle passer ditt behov?


Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Sjekk ut Hylle Med Klesstang. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Hylle til garderobeskap i Create seriene med klesstang , tre ankerkroker og en lite rom for oppbevaring av nøkler og telefon. Du kan flytte hyllene og tilpasse avstanden mellom dem etter behov. Stålskap Keep Kombi med klesstang og hyller.


Et svært soli helsveiset skap med lås.

Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Med dette skapet har du alt av rengjøringsprodukter samlet på ett sted. Skapet har plass til filler, rengjøringsmidler, arbeidsklær, hansker og andre nødvendige produkter. Hvert av de fem hylleplanene kan belastes med opptil kg, og kan dermed brukes til oppbevaring av ruller med plastposer, tørkepapir og andre forbruksartikler. Karbonfangst er helt avgjørende for nullutslippsmålet.


Gassnova-sjefen har stor tro på at teknologien lykkes. I vårt sortiment finner du praktiske klesstativ til gangen i smarte design og utførelser, som dessuten ønsker gjestene velkommen på best mulig måte. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Pris- og produktjakt: Jeg er på utkikk etter en hylle til gangen der jeg kan henge opp klær i en stang.


Noe sånt altså, med matchende sko- hylle. IKEA er ikke noe alternativ, men ellers er jeg relativt åpen. Vi har et bredt sortiment av Hyller og oppbevaring for alle hjemmets rom.


Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Vi har moderne, klassiske, trendy og praktiske møbler som er enkle å innrede hjemmet med.


Ny katalog - mange nyheter! Finn Hylle Med Klesstang. Oppbevaring til lave priser. Høyre rom har klesstang og to ankerkroker som standardinnredning.

Venstre rom har en flyttbar hylle med integrert klesstang og opphengskroker for flere hyller som standardinnredning. Hos oss finner du et stort utvalg av moderne kontormøbler. Vi har dessuten års erfaring med lagerinnredning. Vi har også lang erfaring med hyller og hyllesystemer.


Alle skapene inneholder to rom som kan deles og innredes valgfritt med hyller eller klesoppheng. Begge rommene har en hylle med klesstang og to ankerkroker, samt håndkleknagg som standard. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på.


Flere av våre garderobestenger har smarte hyller hvor du kan sette sko, hatter eller esker. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Få ting opp fra gulvet med en klesstang og heng det på veggen. Velg fra et bredt sortiment. Det er både plassbesparende og oversiktlig.


Vi har knagger og oppheng til både klær, dekk og sykler. Begynn med fire loddrette plater, før du bestemmer antallet vannrette hyller. Bruk vinkelbeslag til å feste reolen til veggen og fest hyllene med skruer og trelim. Sparkle skruehullene og mal platene.


Vil du gi veggen ekstra personlighet, kan du tapetsere veggen før du setter opp reolen. Jeg endte opp med å bygge et stort klesskap rundt den ene døren, i rommets bredde og høyde, sier hun. Mette Helena mener det er en god idé å bygge skapene selv. På den måten får du utnyttet rommet fullt ut, og innredningen virker ofte roligere med integrerte møbler. Det kan også bli en billigere løsning enn å kjøpe nytt.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg