fredag 30. desember 2016

Glatte vegger

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vegger skal være glatte. Men det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre med veggene hjemme hos deg for at også de skal bli glatte.


Derfor har vi laget et stort og oversiktlig skjema, som kobler sammen de mest vanlige underlagene og arbeidsmetodene. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller. Ser for meg noe slik: Idag består veggene av malt strie, som er festet rett på spon.

Kunne noen forklart meg trin for trin hvordan jeg skal gå frem? Slik at veggene blir glatte og jevne, uten at noen skjøter eller lignede blir synlige. Synes du glatte vegger blir litt for minimalistisk og moderne, kan platene fra Huntonit og Harmoni være et bedre alternativ. Panel-platene fra Huntonit er fri for avgasser, og passer perfekt både i stuen og på soverommet. Platene er også anbefalt av astma- og allergiforbundet.


I taket skal vi ha gipsplater. Vi ønsker helt glatte , malte vegger , men med små barn er vi litt redde for å bruke gipsplater da platene. Last ned veiledningen og få glatte vegger med rullesparkling.


I veiledningen viser vi trinn for trinn hvordan du får glatte vegger med rullesparkling og hvilke materialer du skal bruke.

Vi viser blant annet hvordan du forbereder veggen før du begynner å sparkle. Rene vegger en nemlig avgjørende for et flott og glatt resultat. Fargerike, glatte vegger uten at du trenger å male dem – fra Smartpanel.


Tapet er ikke til å komme utenom i trendbildet, og man ser stadig nye og innovative varianter for veggene. Plater på ujevne vegger Et lag gipsplater som settes opp uten bruk av skruer. Det er den enkleste og raskeste metoden hvis du skal rette en vegg som er ujevn eller en anelse skjev.


Rullesparkel sletter struktur Fin struktur kan fint glattes ut med sparkelmasse som kan rulles direkte på veggen. Nordsjö Har du vegger med struktur og ønsker slett vegg ? Her kommer noen tips til hvordan problemet kan løses. Det ser ut som det er mye slette vegger på bad i trendbildet nå om dagen, og vi lurer på å gå for en slik løsning.


Hva er viktig å tenke på? Selv den styggeste veggen kan bli som ny, uansett hvor stygt utgangspunktet er. Renovering av vegger er en opplagt gjør det selv-oppgave. Kanskje du har vegger som har tapet som må fjernes, eller vegger med glassfiberstrie som du vil gjøre om til en glatt vegg.


Vi har akkurat kjøpt hus hvor samtlige vegger har gammel og stygg strie og tapet. Plater, maling, tapet, vinyl – hva skal man velge for slette vegger ? Flere steder er det små ujevnheter i strien og tapetet. Vi vil gjerne ha helt glatte vegger , men ser at det blir en altfor omfattende jobb å få vekk alt dette gamle - spesielt siden det er gipsplater under.

På veggen har vi veldig lyst til å ha helt glatte vegger. Hvordan får vi dette på enklest mulig måte? Jeg finner ikke glassfiberstrier som er helt glatte , alle har mønster.


Gipsplatene er på plass. Dersom det her kun er snakk om vegger i tørrsonen kan dere i prinsippet bruke vanlig slett armeringsduk. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger. Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke.


Jordfarger, pasteller - og sterke farger for de som tør. Fargene er utviklet i samarbeid med interiørstylist Signe Schineller. Man trenger sikkert ikke bruke akkurat litex. Nå er det nytt rom som skal ha slett vegg , men denne gangen ønsker jeg ikke å rullesparkle hele rommet.


Walls2paint virket svært forlokkende, helt til jeg leste erfaringer her inne på forumet. Det virker som om at det er en del misnøye med disse, eller så hører en bare ikke fra dem som er fornøyd. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. For å få slik strie fullstendig glatt , blir man nødt til å helsparkle strien etter at den er satt opp. I de våte sonene må man ha fliser, våtromssystem eller andre produkter beregnet for dette.


Men om man ønsker slette vegger i rommets tørre soner, er en slett armeringsduk et godt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg