tirsdag 23. august 2016

Rund duk

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Beste Priser På Rund Duk.


Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet?

Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design. Duk til rundt bord Hva er det egentlig som er så bra med en rund duk ? En rund duk kan du bruke til mer enn bare et rundt bord. Du kan bruke det på et mindre bord i barnerommet – eller hvorfor ikke som matte? En rund voksduk er perfekt å ha som malematte i barnerommet når ungene skal male og vil sitte på gulvet.


Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt.

Velg blant sesongens Duker i de riktige modellene. Handle enkelt online hos ellos. Hos Hemtex hittar du dukar i fina färger och mönster. Se vårt sortiment av bl.


Köp din duk online i vår webhshop. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon.


I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og spisestuen din. Pynt bordet med en vakker duk , du har mange å velge imellom. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil.


Skap ditt eget eller sesongens uttrykk med utgangspunkt i ulike tekstiler på bordet. Vi har også en av markedets beste papirduker! Duker er en veldig bra og smart innredningsdetalj i hjemmet som kan piffe opp et ellers kjedelig bord. Det kan forandre hele inntrykket av hjemmet ditt med en fin duk.


Det er også hyggelig å ta fram en pen duk når du får gjester på besøk, enten i hverdagen eller til fest.

Type: lin, bomull Har en fin kant med to hullete striper. Finnes i melkehvit farge. Passer for forskjellige anledninger, kan kombineres med linservietter. Spisestuen er kanskje husets hyggeligste rom. Det er her venner og familie samles for store og små sammenkomster.


Pynteduker og spisebrikker er en rask måte å gi spisebordet prikken over i’en til spesielle anledninger. Med bordpynt og en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten å måtte bruke en formue. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Runde damaskduker – Ø 1cm. Södahls damaskduker fås også i en rund utgave med en diameter på 1cm.


Damaskdukene er vevde duker i beste kvalitet. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Om standardstørrelsene våre ikke passer bordet ditt, syr vi gjerne duken din på spesialmål. En tradisjon som har fulgt oss gjennom alle år, og som understreker at hver eneste duk er stolt håndverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg