tirsdag 16. august 2016

Interiør stue farger

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Stort utvalg av fint interiør. Rask, enkel, lett å bruke. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet.


Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt.

Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint! Nå angrer vi litt på at vi ikke gjorde det i stuen , men det hadde nok krevd enda mer lys. Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue , kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning.


Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rø blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger. Velg farger som skaper varme, og som uttrykker din personlighet.


Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Naturen og det naturlige er på vei inn i norske stuer og vi vil se bruntoner som den klare fargetrenden fremover. Treverk har vært med oss i titusenvis av år, så brunt er en farge som er solid forankret i den norske folkesjelen. Blått er også en farge som vil dominere fremover. Fargen fremhever også hovedfargene, ikke gjennom harmoni, men ved å skape fokus og kontrast. Prøv en sterk farge som popper i interiøret.


Kontrastfargen trenger ikke nødvendigvis hentes fra motsatt side av fargesirkelen. Følg et eller flere av disse enkle rådene for en stilsikker oppdatering av stuen. Mange kan synes det er vanskelig, men et enkelt triks er at hvis du har et bilde eller et maleri som har veldig mye farge i seg - så kan du trekke farger ut fra det.


Så vil maleriet samle interiøret.

Dette kan du også gjøre med en tapet. Da får du en helt korrekt opplevelse av fargen hjemme hos deg. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Når høstmørket senker seg oppholder vi oss mer innendørs, og da er det viktig å skape et hjem med lys og farger. Døgnåpen kunderservice. Et sted du får energi.


Da vi tidligere spurte interiørekspertene Tone Kroken og Tale Henningsen om deres beste innredningstips, svarte de begge at farger er tilbake i norske hjem. Hvit farge er et ideelt alternativ for å lage vegger i et rom av hvilken størrelse som helst, uavhengig av plasseringen i forhold til kardinalpunktene, antall og dimensjoner av vindu og døråpninger. Farger , materialer og belysning vil ha mye å si for hvordan stuen oppleves.


Les interiørarkitekt Cecilie Claussens tips til hvordan du kan innrede din stue. Skal du fornye stuen ? Hos Kid har vi alt du trenger av interiør til stuen. Kjøp pynteputer, pled tepper og duker!


Se utvalget og kjøp på Kid. Vi lever i et land med fire forskjellige årstider og ulike lysforhold. Hvilke interesser har man, hvilke gjenstander er det viktig å ha med seg i interiøret. Og ikke minst, hvordan leves livet i stua ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg