onsdag 17. august 2016

Ben til skap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Kjøp billige skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.

Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Stilrene ben i solide materialer til skap.


Våre ben til skap finnes i en mengde ulike former, farger og materialer. Bena passer på både Ikeas skap og andre skap , og du kan velge høyde på bena avhengig av om det er et lavt eller høyt skap. Vi arbeider alltid med ekte, solide materialer som eldes vakkert – for eksempel kobber, tre og messing. Velg mellom benkeskap, veggskap og høyskap i flere bredder. Veggskap og høyskap finnes også i ulike høyder.


Vil du utnytte et hjørne, velger du et benkehjørneskap med en karusell eller uttrekkbar innredning som gjør det enklere å nå det som er inni skapet. Det er til og med egne stammer for enkel eller dobbel innebygd ovn. Benstativ av kraftig, svartlakkert stål. Bena er enkle å sette sammen og montere under skapet. De løfter hele enheten fra gulvet slik at det blir enklere å gjøre rent.


Det er særlig praktisk der god hygiene er viktig. De justerbare føttene sørger for at skapet står støtt selv på ujevne underlag. Hvilke Ikea ben er det du skal bruke?

Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. De standard Faktum- bena som skal ha sokkel foran? Bena skal bare brukes i de tilfeller der skapet samtidig kan støttes inntil vegg, de er ikke beregnet på å bære mye vekt.


Dersom du ønsker å heve sengen, skapet eller sofaen opp fra gulvet, er møbelben en rask og effektiv løsning. Ved å få møblene opp fra gulvet, gjør du det også lettere å gjøre rent. Du kan også bytte ut ben på eldre møbler du ønsker å gi en ny, mer moderne stil - perfekt for skatter du har funnet på loppemarked og i bruktbutikker. Små detaljer kan gjøre en stor forskjell i soverommet. Sengebeinene våre kommer i flere ulike farger som svart, metall, eik og hvitt.


Derfor vil du garantert finne benene som passer din seng og din stil. Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! LøSe Ben Til Skap sjelden endret.


Ambisjonen har alltid vært at AJ Produkter skal være en ledende leverandør av kontor-, lager- og. Ben til montering under baderomsskap. Med disse bena kan du heve baderomsskapet fra gulvet, noe som bidrar til å understøtte vekten på skapet. Montering av ben gir samtidig en lett og elegant uttrykk, og får badet til å fremstå mer stilrent og moderne.


Skapet er godt ventilert med perforering i stammens topp- og bunn. Skapet leveres med hattehylle og klesstang med to ankerkroker for praktisk oppbevaring av klær. Bena løfter skapet opp fra gulvet og gjør det enklere å komme til for. Her i HTH-butikken kan du enkelt finne og velge skap til badet, enten du er ute etter et enkelt baderomsskap til håndvasken, høyskap eller overskap. Når du klikker på et produkt, får du informasjon om produktets egenskaper og spesifikasjoner samt veiledning om montering av baderomsskapet.


Uttrekkshyller i den ene halvdelen. Låsbart med nøkkel Mål: 100cm bredde 53cm. Her kan du bestille nye fronter, benkeplater, dekksider og støvlister til kjøkkenet, bein til seng eller sofa, og knotter til skuffer og skap. Knotter og bein kan man selvsagt også kjøpe andre steder, men fine fronter som passer perfekt med det greie, men litt kjedelige garderobesystemet som fulgte med boligen er litt verre.


Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg