torsdag 25. august 2016

Hundeskål med varme

Hundeskål med varme

Hundeskål med varmer Sign in to follow this. Har ikke prøvd den, men skal bestille og prøve, både den og varme elementet til hundehuset. En hundeskål er en forutsetning når man har hund. Man trenger både vannskål og matskål og også gjerne en matte til å legge under når hunden søler.


Spesielt i ekstrem varme og kulde. Clas gir års garanti. Når det er veldig kaldt ute, kan hunden på den andre siden få kalde skader i potene fordi det blir så kaldt på bakken. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Hunder trenger aktivitet og trives best ute. Vi har spesialisert oss på hundegårder og tilbehør, og har alt du trenger for å lage et trygt og godt hjemmemiljø. Luka er laget av gjennomsiktig, uknuselig PVC plast med kanter av aluminium og børstelister som tetter mot kanten av karmen. Den er veldig enkel å montere.


Norges beste dyrebutikk på nett, våre kunder skal få den beste kundeservicen, og du. Fikse til hundens spiseplass med stilige skåler og kanskje en underlag. Vi har fôringsskåler i mange fine farger, størrelser og mønstre. La alltid hunden og katten ha friskt vann, vi har store og små vannfontener til hund og katt.


Vi har hundeskåler til din hund enten du er ute etter en klassisk matskål og drikkeskål i rustfri stål, eller du har en hund med lange hengende ører som fanger opp like mye mat og vann som hunden spiser eller drikker. Da skal du velge en spaniel hundeskål som er smal i toppen slik at ørene henger utenfor skålen. Kan brukes alene eller for å gi ekstra varme under en vanntett jakke eller dress.


Et stort utvalg nødvendig og nyttig utstyr til hund. Matskål som er lett å holde ren. Antigli på undersiden - skålen holder seg på plassen sin. Finnes i forskjellige størrelser. Trehus har en flott etterbehandling og er bra i all slags værforhold (kjølig om sommeren, varmere om vinteren).


De er svært robuste og derfor tyngre enn plasthus. Plasthus veier mindre og lette å rengjøre, men de kan bli svært varme om sommeren og holder ikke så godt på varmen om vinteren. Egnet for utendørs bruk, og gir kjæledyret ditt et sted for å slappe av, vekk fra vin kulde og varme.


Hundeskål med varme

Dersom varen er på lager, leveres den normalt innen 3-virkedager. Det er en bakdør for enkel tilgang. Perfekt å ha med på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Europris er glad i dyr, både store og små.


Underlag til hundeskål 48x27cm. Praktisk silikonunderlag til hundeskål , med anti-slip. Matten har en noe opphevet kant for å forhindre at vannet renner ned på gulvet.


Hundeskål med varme

Matten passer til alle skåler med en diameter på opptil cm. Norsk nettbutikk med enormt utvalg av alt til hund! Hudeklær, hundeutstyr, snacks, hundemat og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg