mandag 8. august 2016

Hvit interiørbeis

Hvit interiørbeis

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Den er wnkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 74- per spa Kjøp.


Interiørbeis Lady Pure nature klar 68l Jotun 26- per box Kjøp. Dette er en interiørbeis som kan blandes i flere ulike farger, og som garantert vil gi hytta det lille ekstra. HERDINS LAKKBEIS 7HVIT 3L Ferdig beisløsning med lakk. For fargesetting av møbler listverk osv.


Herdins Lakkbeis er transparent og fremhever treets naturlige struktur (ikke nr. 7hvit ). Vakre, hvite vegger og tak. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis, med en helt egen formulering.


Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis. Med et stort utvalg farger kan du finne din personlige stil og sørge for å fremheve strykturen i treet. Den matte gir overflaten fremhever den vakre strukturen i treet. Lady Pure Nature interiørbeis kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige stil, og inneholder uv-filter for å bevare fargen over tid (motvirker gulning). Beisen er egnet til gran og furu.


Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat. Se beste pris på Jotun Lady Pure Nature Klar (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Vegg, Vegg,. Du kan ta mange strøk med panellakk (det blir hvitere for hvert strøk) den gir en fin silkematt, vaskbar.


Hvit interiørbeis

Panellakk eller interiørbeis da? Vi vet jo at skjønnhet kommer innenfra! Resultatet er en matt og transparent finish, som skaper en rolig atmosfære.


Den har en geléaktig konsistens, er enkel å påføre og drypper ikke. Lasuren kommer i tre dekningsgrader: Hvit , ekstrahvit og helhvit. Den hvite varianten gir et litt lutet, gjennomskinnelig preg, mens den helhvite dekker nærmest som hvitmaling. Påføres i to eller flere strøk etter ønsket hvithet.


SE VÅRT UTVALG AV INNEMALING OG INTERIØRBEIS. Nå har Jotun gjort det lettere å matche panelet til resten av interiøret ditt, bredden i fargepaletten gir deg mange spennende valg. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”.


Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. På dette kjøkkenet har vi brukt en lekker beisfarge Stølsbrun som skaper en lun stemning i rommet. Kombiner gjerne med en lys farge på kjøkkenfrontene som fremhever panelet. LYS SKUMRING GRÅTONET LYS GRÅTONET LYS VARDE.


Brukte denne nylig på et soverom som har helt ny furupanel. Du kan olje med hvit olje– da blir det lyst og lekkert, oljet lunt utseende, ikke kjempelyst, men du ser hvittoningen godt. Gulvet vil gulne med tiden, for å dempe dette og bevare fargen behandle med hvit oljepleie innimellom. Du kan beise det med hvitpigmentert interiørbeis. Her velger du selv graden av hvitt som tilføres.


Slette underlag som spon, gips, takplater og mur. Jo flere strøk jo lysere og hvitere panelvegger får du. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Vanntynnede interiørbeiser finnes i mange ulike fargenyanser, og under flere navn, som for eksempel panelhvitt og interiørbeis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg