tirsdag 30. august 2016

Design ditt rom

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Ditt hjem - ditt design false Med vår modulbygger kan du innrede hele ditt hjem. Du bygger rommet slik du ønsker, velger farger og materialer til vegger og gulv slik at rommet blir som du vil ha det.


Modulbyggeren gir deg også muligheten til å designe din sofa akkurat slik du ønsker. Lag dine plantegninger og ditt interiørdesign på nett.

Du kan tegne selv eller bestille fra vår Tegneservice. Med RoomSketcher får du interaktive plantegninger du kan redigere på nett. Og her kommer vi over Sweet Home 3 som er et gratisprogram som hjelper deg med å tegne rom for rom i huset ditt , sette inn vinduer og dører, møblere, og studere resultatet både to- og tredimensjonalt. Målgruppen er folk som ønsker å designe interiøret raskt, enten i forkant av oppussing, ommøblering eller flytting.


Design ditt eget kule skrivebord med hyller. Denne løsningen er hverken dyr eller spesielt vanskelig å lage. Dette rommet ser slett ikke slik ut nå! Blomster er alltid riktig, i alle rom , inkludert på soverommet!


Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten.

Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor. De frisker opp i rommet , sprer en deilig, diskré duft, og er med på å skape den luksuriøse hotellfølelsen som gjør seg så godt. Planlegg møblering av hjemmet ditt slik det er i dag - eller slik du ønsker det skal bli!


Form ett eller flere rom ved å definere vegger, vindu og dører. Velg type gulv, farger på vegger og andre detaljer, og se hjemmet ditt vokse frem i 3D. Nå er du klar til å møblere!


Sett inn ferdige oppsett eller form dine egne og tilpass etter ønske. Hotellet har kun rom , og seks typer, fra Master Room som vist her, Signature Room som vist øverst, til Chamber Room, Guest Room og Friends Room, samt Cottage. Som navnet tilsier er det et eget lite hus på området, med to soverom. Klikk på ditt prosjekt, og sett i gang.


Hos Flisekompaniet kan tegne ditt eget bad ved hjelp av vårt tegneprogram. La Mercanti interiørdesignere: et univers av ideer som former bedriftsverdenen, interiørmøbler som låner den gjenkjennelige italienske stilen og det helt riktig imaget til ditt eksklusive prosjekt. Sammen med mood boards og materialprøver skaper vi løsninger som visualiserer designvalgene. Samarbeid med oss for å se hvordan designermøbler kan passe hjemme hos deg.


Logg deg inn på nettside og bestill, hentes hos oss. Enklere blir det ikke. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


Møt vår nye bioklimatiske pergola.

Modellene er ikke bare designet for alle de fire årstider, men tåler også ekstreme værforhold. Med moderne design og nyeste teknologi, vil du skape den ultimate feriefølelsen hjemme. God ventilasjon, vanntett design , drenering og behagelig belysning gjør at du fint kan slappe av ute. Det er mye man må tenke over under planleggingen av et nytt kjøkken. Hvordan bruker du rommet i dag?


Bruker du kjøkkenet mye eller mer sjeldent? Vil du at kjøkkenet ditt skal være et sosialt samlingspunkt? I tillegg til selve bruken kan det også lønne seg å tenke over hvilke oppbevaringsbehov du har, og hvor mange som skal bruke kjøkkenet.


For å tegne ditt eget bad trenger du ikke være god med blyant. Bademiljøs tegneprogram hjelper deg steg for steg, og du trenger bare å klikke på det du liker. Før du vet ordet av det er prosjektlederen på plass, og du kan begynne å glede deg til første dusj på nytt bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg