tirsdag 23. august 2016

Design kaffekanne

Se de ulike Stelton-kannene her! Valget av kaffekanne bør gjøres basert på flere behov. Hvor stor kaffekanne trenger du, hvilket design liker du best og hvor viktig er det at kaffekannen holder på varmen?


Design kaffekanne

Det er også viktig at kaffekannen ikke drypper. En bestselgende kaffekanne til alle anledninger. Termokannen er elegant utformet og står seg godt på bordet uansett om det er en uformell lunsj, bursdagsselskap eller en høytidelig feiring. Stelton kaffekanne er designet av Erik Magnussen og representerer ett av Steltons mest solgte design noensinne. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne.


Design kaffekanne

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Med en knivskarp hellekant og en patentert hellekrage i rustfritt stål er termokannene fra Eva Solo 1 dryppfrie, slik at man alltid kan servere kaffe eller te.


Se beste pris på Eva Solo Termokanne. Les tester og omtaler før du kjøper. Steltons framtidsvisjon er å bli assosierte med det mest overraskende, innovative og funksjonelle lifestyle-varemerket med skandinavisk design av høy kvalitet.


Stelton har i løpet av årene arbeidet med omtrent nøye utvalgte, dyktige designere. Mange av de har blitt kjente både nasjonalt og globalt. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.


Vår test viser at dyr design kan holde enten svært bra eller elendig på temperaturen, og at en billig termokanne i mange tilfeller kan gjøre en like god jobb. Stelton is an innovative, trend setting design brand house based on the Scandinavian design philosophy. Click here to read more about Stelton and to shop our products. Nye Theo-serien er en vakker serie med flotte kontraster, skapt for å vekke sansene. Theo ”slow brew” kaffekanne har et rustikk design samtidig som den har en elegant form.


Med Theo- kaffekanne kan du nyte av en velsmakende kopp kaffe når som helst. En god kaffekanne bør kunne holde varmen, ikke dryppe og være tilpasset i størrelse. Her finner du flere kaffekanner fra kjente merkevarer i Norge. Elegant kaffekanne designet av Arne Jacobsen, som med sitt stilrene design vil passe inn i alle hjem.


Kannen har en kapasitet på liter. Nå som høster skylder over oss og inntaket av varm drikke øker, har vi fått inn nye, kule kopper! Hos oss finner du en stor mengde produkter fra ByOn design til hjemmet ditt.


Design kaffekanne

Lekker håndlaget kaffekanne ByOn. Her har vi samlet et stort utvalg kaffekanner med design fra populære merkevarer som Stelton, Bodum og Eva Solo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg