onsdag 10. august 2016

Maxbo parasoll

Beste Priser Med Handlesmart! Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. Ta gjerne kontakt med MAXBO Kundeservice hvis du likevel ønsker varen bestilt inn til ditt varehus.


Maxbo parasoll

Parasoll Porto med tilt m diameter, m høy, Deco Blå. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Maxbo har et stort utvalg hagemøbler!


Enten du trenger et enkelt kafésett til en liten balkong eller loungesett, parasoll og putekasse til en stor terrasse. Hos oss finner du et stort og variert utvalg. Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming. Mange av tekstilene i hagesortimentet vårt kan vaskes, slik at du kan holde dem rene og pene. En parasoll er en uunnværlig del av hagemøblementet.


Maxbo parasoll

Parasollen gir skygge for solen og beskytter deg mot lett sommerregn, og forlenger dermed tiden du kan være ute. Hos Bohus finner du flere parasoller i ulike farger og størrelser, slik at du kan få en utgave som passer til akkurat din terrasse eller hage. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og vi tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs.


En go stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen, den gir også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café.


Maxbo parasoll

Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp stilige designede hagemøbler. Vårt sortiment er fylt av parasoller i alt fra stilrene design, til trendy parasoller i spreke farger og mønster. Veldig fine parasoller passer inn litt over alt i hagen.


På uteplassen, på balkongen, på altanen eller der du vil. Så lenge det er en fin parasoll , passer den inn litt der du måtte ønske. I tillegg til å dele opp terrassen rent fysisk, gir den le mot vinden og gjør inntrykket lunt og trivelig. Her kan du lese mer om solskjerming utendørs. Hvilke assosiasjoner dukker opp når du tenker på fritid?


Europris håper å kunne tilby det du måtte tenke på. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Til deg som vil foran. Velg mellom alt fra store loungesett og sittegrupper til stilige loungemøbler og regulerbare utestoler.


Gjør uteområde komplett med koselig tilbehør som hageputer, blomsterpotter, lanterner og solcellelamper. Med en varmelampe og en parasoll er du klar for hele den norske sommeren. Du får mer ut av sommeren med de riktige hagemøblene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg