fredag 12. august 2016

Farge gang

Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Men hvitt tryller ikke frem dagslys.


Så hvis du generelt er. En gul eikeparkett vil kunne dra en lys greige farge som f.

Rødlige gulv som merbau, kirsebær etc vil tilføre veggfarger noe rødt osv. En lekker gang i farge sober fra Jotun. Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet.


Men nå etter jul må den taes. Jeg hadde lyst til å jobbe med farger ton-i-ton i dette lille rommet, da små rom ofte tåler overraskende mye farge. I et lite rom kan det være vel så hyggelig å understreke det intime ved liten plass, som å prøve å skape en illusjon av plass som ikke er der (for eksempel ved å male alt hvitt).

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Tenk på at du kan løfte din gang bare ved å la gulvet få en ny farge. Velg en farge med høy slitestyrke som tåler hverdagens påkjenninger. Skal du begynne forsiktig med å male én av veggene i rommet med farge , eller skal du slå til med farge på alle fire vegger?


Mal alle veggene i samme farge ! Du får mye bedre romfølelse. Det handler ikke om hva som er stygt eller pent, men om å skape et rom som fungerer. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang , soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Sett farge på døren i gangen 16. La en fargeklatt av en dør være det siste du ser før du går ut om morgenen, så får du garantert litt ekstra energi til å starte arbeidsdagen med. Har du en lang og smal gang kan du male en kortvegg i en annen farge. Rommet vil da virke kortere. Mye handler om personlighet.


En varm gang som ønsker velkommen eller kanskje du foretrekker det kjølige og elegante? Ofte består gangen av en nisje hvor sko og klær samles, forteller Nimer.

Denne kan males i en annen farge enn resten av. Skal du pusse opp entreen i høst, så gjør det med stil. Her får du inspirasjon til farger og mønster som kan skape personlig stil i gangen. Det går i snitt snaut et år mellom hver gang vi finner frem penselen. Faktisk er det slik at selv om økonomi-utviklingen står mer stille, øker maling-forbruket.


Les også: Steg for steg-guide til perfekt maleresultat. En av de største årsakene til det tror Øye handler om klimaet vårt og det faktum at prosent av oss eier egen bolig. Farge er en opplevelse av lys med forskjellig bølgelengde og intensitet. For eksempel vil lys med bølgelengde på 7nm (nanometer) oppleves som rødt, mens lys.


Et lite tips er også å male reoler i samme farge – det gir en fantastisk flott effekt. Stilfull og klassisk grå Embassy Grey skaper en lys og stilfull stemning. Dette er en utrolig vakker, nøytral farge som skaper en veldig flott ramme rundt kjøkkenet. Den er ikke til å overse, og likevel vil den ikke dominere i rommet.


Jeg synes grå farge på veggene i stua er veldig. En vakker farge å bli møtt i døren med på en gråværsdag! Er du modig å velger klare farger, trenger du ikke nødvendigvis å dekke veggene med fargen. De kan like gjerne males på detaljer, som listene her malt med Ambiance Superfinish helmatt i farge Mystical Montpellier. Saltet bidrar til at fargen setter seg skikkelig!


Når du bruker tekstilfarge skal farge , fikseringsmiddel og innfargingssalt legges direkte i vaskemaskinen. Altså ingen produkter skal inn i doseringskammeret. Til Wash it back produktene trenger du ikke salt.


Viktig å rense vaskemaskin. Rens vaskemaskinen din en gang etter fargevasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg