torsdag 18. august 2016

Innrede stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn innrede stue nå på Kensaq.


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede.


Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. Hvordan innrede stuen. Stor stue kan være vanskelig å møblere. Her får du noen tips til hva som kan hjelpe deg til å få en bruksvennlig, oversiktlig og visuelt.


Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen, eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Innrede smal stue og stue i vinkel.


Innrede stue

En L-formet stue er som skapt for å lage avgrensede soner. Plasser sofagruppe, tv- stue eller bibliotek i den korte enden,. Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil.


På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv. Det handler om samhold.


Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å. RETROINSPIRERT KROK: Hjørnet ved veggen inn til kjøkkenet fungerer foreløpig som en krok for lesing og avslapping. Planen er med tiden å installere en peis, som vil bidra med varme og god stemning både i kjøkken og stue. Den okergule stolen har noen år på baken, men glir elegant inn i det stilrent møblerte hjørnet av den kvm store. Stuen er husets midtpunkt og skal dekke flere funksjoner og behov.


For å skape en helhet i åpne stueløsninger er det derfor viktig å være bevisst på valg av. Da familien flyttet inn i det nybyggede huset, var stuen større enn forventet og ble vanskelig å innrede. Rommet har derfor bare fungert som TV- stue frem til nå. Familiens største ønske var å forvandle rommet til det som var den opprinnelige drømmen - familiens samlingspunkt. Prøv en mini-sofa med plass til to (kanskje også med en sjeselong, som Astha) eller gå for en modulsofa som enkelt kan utvides og minskes avhengig av sivilstatus.


Innrede stue

Se på denne Ellis-modellen. I en avlang stue bør du ikke sentrifugere møblene mot veggene. Spisestuen bør ligger i nærheten av kjøkkenet. Synes du TV-en tar for mye oppmerksomhet i stuen, anbefaler jeg å male veggen bak i en mørkere farge. Så blir ikke kontrasten så stor, sier Jannike.


Til tross for at stuen hjemme hos familien er helt fin, synes de det manglet noe. De ønsket seg en stue med mer orden, smart oppbevaring til barnas leker og mindre fokus på tv-en. Et barnevennlig sofabord sto også på ønskelisten. Få smart tips til hvordan innrede en stue med en hjemlig atmosfære.


Innrede stue

Ei raffinert lita stue der alle detaljer teller En hyttestue i skandinavisk stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg