fredag 5. august 2016

Barnerom maling

Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.


Det er viktig med riktig valg av farger, da farger påvirker mer enn vi tror. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling.


Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Maler du med Jotun SENS, vår helsevennlige maling kan du være helt trygg. La kreativiteten få utløp i form av sjablonger og mønster som males rett på veggen.


Dette er en enkel måte å skape et unikt barnerom på. Et flott rom til en liten gutt. Kommoden er en rimelig kommode fra Ikea, (kun 1kr) som har fått nytt utseende med litt maling.


Ikke til å kjenne igjen…! SENS maling inneholder IKKE MI. For innendørs maling bør man alltid og uansett hvilket rom det er, velge en maling som er vanntynnet og gjerne miljømerket med svanen og EU-blomsten.


Barnerom maling

Skal man male et barnerom der barnet skal sove i rommet samme dag eller dagen etter, kan det være lurt og bruke en maling som ikke avgir avgassing eller malingslukt. Hva må du tenke på når du skal male barnerom ? Hos oss får du produktene du trenger og masse god tips og inspirasjon til farger,. Riktig maling på rett plass.


Når du skal fargesette et barnerom , kan det være lett å gå for det barnet selv ønsker. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. Stereotypisk sett er det som regel ganske så sterke, klare farger, og gjerne rød- og rosatoner for jenter og blått og grønt for gutter, sier fargekonsulent Therese Gustavsen hos Flügger Farve Fredrikstad. En silkematt inneklimavennlig akrylmaling som tåler barnerommets røffe behandling. Malingen kan brukes på alle typer underlag.


Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Alt av Interiør til Barnerommet. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Skal du kjøre på med knall rosa vegger eller noe mer dempet og nøytralt? Og hva bør du ta hensyn til når du velger tapet eller maling ? Her er tips som kommer godt med når veggene på barnerommet skal få ny dekor. Lek med farger og former – skap livlige og morsomme rom hvor det er gøy å være!


Blå og turkise toner er forøvrig farger som fungerer ekstra godt på soverom når kvelden kommer og man skal finne roen. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Her finner du masse inspirasjon og nyttig hjelp når du skal male barnerom ! Barn elsker farger og former. BUTINOX Interiør Barnerom er en inneklimavennlig maling som tåler barnerommets røffe behandling!


Ekstra omsorg til de minste i huset. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. FRISK OPP HYLLENE MED MALING ! Personlig og veldig effektfullt! Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord.


Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Male barnerom - tips til fine, lune barnerom. Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Med vår lansering av tapetkolleksjonen Little World til barn, har vi nå et stort sortiment av både maling og tapet som er perfekt til barnerommet.


Kombinasjonen av farger og tapet skaper et kreativt miljø for husets minste, og vi tilbyr flotte kombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg