onsdag 31. august 2016

Glass iittala

Iittala Glass - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online.


Raami white wine glass cl clear pcs.

Raami sparkling wine glass cl clear pcs. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vanlig pris: kr 2100. Timeless design since. Special Price kr 1830.


Serien har navnet sitt etter de små, dugglignende glassperlene som kjennetegner serien, siden Kastehelmi er det finske ordet for duggdråpe.

Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Populært og trendy servise i friskt stripemønster.


Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, er ildfast og kan fryses, noe som gjør det ekstremt brukervennlig. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Alvar Aalto wanted to ‘free’ glass from geometric form and create an impression of organic, living forms. Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin.


Resultatet ble Essence, hvor alle glassene har lik størrelse på fot og stett. Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig kunne servere en stor rekke av ulike typer vin. Compared to the decorative objects of the time, the simple yet organic shape of this vase was a revolutionary statement.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg. Oiva Toikka eksperimenterte med ulike overflater på glass som kunne skjule skjøtene som dannes i produksjon av presset glass. Inspirert av den finske naturen og duggdråpene som glinser som perler på ei snor på gress i morgensolen, ble Kastehelmi til.


Er i gjennomfarget glass. Shop online til gode priser.

Elegante rødvinsglass som tar vinopplevelsen helt til topp! Kategorier: Glass , Kjøkken, iittala. Kartio glass Kartio glass er et perfekt eksempel på tidløs og enkel design.


Stilige og solide glass til både hverdag og fest. Det fins også en matchende karaffel i samme serie. Kaj Franck og Alvar Aalto vil ikke bare skape vakre gjenstander. De tror på tidløs design som aldri kommer til å kastes vekk.


Se bilder og pris på Origo, Tanssi, Taika og andre krus. Motivet er hentet fra Mummidalen, og de mange eventyrene som oppleves der. Tove Slotte-Elevant har designet.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg