tirsdag 2. august 2016

Dyner kid

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Få bedre nattesøvn med riktig dyne!


Dyner kid

Hos Kid har vi komfortable dyner i dun og fiber: sommerdyne, vinterdyne og helårsdyne. I Kid har vi valgt å forklare dunens isoleringsevne ved hjelp av vår komfortskala. Dynen bør være minimum 20cm lenger enn din lengde. Alle våre dyner og puter er Økotex-merket. Vi har et stort utvalg enkeltdyner og dobbeldyner i alle prisklasser slik at du skal finne den dynen som passer ditt behov.


Velg mellom dyner med fiberfyll, dyner med naturfyll, vektdyner og dyner til barn og unge. Vi tilbyr opptil 10års garanti på dyner med både natur- og fiberfyll. Dynen er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av NAAF – Norges Astma og Allergiforbund.


Ser du etter dyner for barna er for eksempel andungen dyne et godt valg, en lett og lun helårsdundyne, laget av naturmaterialet dun som holder jevn temperatur natten gjennom. Våre medarbeidere i Princess har lang erfaring og gode kunnskaper om dyner. Besøk gjerne en av våre butikker for god ekspertise og tips til valg av dyne. Les mer om vår dun og vedlikehold av dunprodukter her. Garantitid er en indikasjon på dynens levetid under forutsetning at man følger de angitte bruks- og vedlikeholdstips.


Høy kvalitet og gode egenskaper på dunet sikrer optimal sovekomfort og lang levetid. Velg mellom enkeltdyne, enkeltdyne med ekstra lengde og dobbeltdyne, samt sommerdyne, helårsdyne eller vinterdyne etter behov. Dun of Norway sine dyner er vaskbare og svært allergivennlige.


Noen blir lett varme i løpet av natten og liker derfor svale dyner som kan regulere varmen. Andre fryser lettere og foretrekker tykke og varme dyner. Finn størrelsen for deg Enten dere er to eller du bare liker å ha masse dyne å boltre i alene, har vi flotte dobbeltdyner. Her finner du et stort utvalg fiberfyllsdyner.


Disse dynene med syntetisk fyll er lagd for å ha samme kvaliteter som naturfyll, men til en lavere pris. Produksjonsmåten gjør at dyner med fiberfyll kan vaskes og tromles ved høy temperatur uten at dynen mister egenskapene sine. Dyner for enhver preferanse.


Her hos Høie kan du velge blant en rekke ulike dyner , med forskjellige egenskaper. Vi har både svale, varme og mellomvarme dyner , fylt med dun eller fiber. Vi mennesker kommer i ulike lengder, derfor gjør naturligvis også våre dyner det. Hvis liker dynene litt tunge, men også vil ha dundyne, så gå for LEKA dyna den har en veldig god fordelinga av dun og fjær (hvor fjær gjør den tyngre) jeg er lik som deg og bruker LEKA alt annet blir for lett vet det er kommet nye dyner på Kid etter jeg gikk ut i permisjon, så har ikke satt meg inn i de nye, men jobber egentlig på Kid. Alle kan maskinvaskes, så de er lette å holde rene og friske.


Sov godt i våre myke helårsdyner. Du kan velge mellom fyll i to ulike kvaliteter – begge er allergivennlige og vaskbare på grader. LES OGSÅ: Slik vasker du dyner og puter.


Dyner kid

Puter er mye vanskeligere enn dyner. Hva slags pute som passer for hver enkelt er mye er individuelt enn en dyne, sier Falkenberg. Hun har en klar oppfordring til deg som skal ut på putejakt.


Legg deg i en utstillingsseng. Prøv puta på en skikkelig måte! En riktig dyne og pute er essensielt for en god natts søvn, og bør helst byttes ut etter et par år. Vi tilbyr et bredt utvalg dyner og puter av ulikt materiell, tykkelse og størrelse. Ved å klikke på en dyne eller pute nedenfor, kan du lese mer om mål og produktegenskaper for å finne ut hvilke dyner og puter som passer best til dine behov.


Fra de billigste kunststoffdynene med priser på under 1kroner, helt opp til luksuriøse ederdunsdyner i 20. I likhet med prisen, varierer kvaliteten voldsomt. Derfor er det verdt å bruke litt tid på å undersøke budsjett, behov og muligheter.


Vi har prøvd i et helt år å få kjøpt noen dyner som vi liker - sommerdyne og vinterdyne. I butikkene har vi forklart som best vi kan hvilke behov vi har, f. Velg riktig dyne og pute for en god natts søvn. Det er alltid lurt å ha en ekstra dyne hjemme i tilfelle du raskt må ordne flere sengeplasser.


Dyner kid

Hos oss finner du rimelige dyner som gjør at du kan sove godt hele natten. Se hele utvalget i varehusene våre. I faktum, kjøkken er betydelig del av et Hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg