onsdag 10. august 2016

Gang oppbevaring

Gangen er ofte ikke det rommet som har flest kvadratmetre å skilte med i boligen. Derfor lønner det seg å innrede smart. Velg grunne skap med skyvedører i smale entreer. De aller fleste av oss har flere korte jakker enn lange kåper. Sats på to garderobestenger.


Jo lettere tilgjengelig skoene er, jo lettere er det også sette dem på plass etter bruk.

Langlo har flere forskjellige løsninger for oppbevaring av sko. En ryddig og innbydende entré er kanskje noe vi alle ønsker, men som kan være utfordrende i en travel hverdag. Sko, jakker og andre saker tar mye plass, men med smarte oppbevaringsløsninger og møbler får du orden i gangen. Førsteinntrykk: Hvis du har en gang som lett blir rotete, er det lurt å unngå store speilflater. Det er ikke bare du som speiles, men rotet også.


Belysning: Ha både funksjon- og stemningsskapende belysning. Venter du gjester, vil du antagelig ikke flombelyse gangen , men gi gjestene en varm velkomst. Hvis du bruker gangen til oppbevaring av treningssekker, vesker, sekker og lignende, er det viktig å skape et smart system for disse.

Ha egne knagger som alle i familien kan bruke til å henge fra seg sekkene. Når morgenen kommer og alle skal ha tak i sine ting før bussen går, blir det litt mindre stress. En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen. Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt! Kreativ oppbevaring til gangen.


Utnytt veggplassen og lag en kul oppslagstavle av en lamellbunn fra en seng. Mal lamellene med tavlemaling sånn at du kan skrive på dem! Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Katrines plan for oppbevaring til gangen. Høyde fra gulvet til første hylle cm. Med denne hengende i gangen , holder du hele familien informert om hva som skjer, samler dagens post slik at den ikke blir liggende og flyte, og får til og med et sted å henge fra deg nøkler. Oppdag moderne møbler til gangen fra BoConcept. Oppbevaring for gang med skohylle, hattehylle og kroker.


Design som passer til din stil og.

Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der. Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Ha gjerne egne knagger til gjester. Går også ann å ha klappsete på veggen.


Sko som velter ut av skapene i gangen , eller som rett og slett permanent befinner seg på gulvet. Klær som ikke får plass, og uendelig med nøkler, paraplyer, bager, sportsutstyr og smårot som aldri finner sin plass. Det er hverdag i veldig mange ganger i norske hjem. Men det finnes heldigvis gode løsninger for å få bedre plass i gangen.


Hvor lenge kan utpumpet morsmelk oppbevares, og hvor går grensen går for om den kan gis til barnet? Det kommer an på flere faktorer, blant annet barnets alder og helse, om det kun får pumpet melk, eller om det får pumpet melk en gang i blant. Stort utvalg benker i ulike farger og design. Benker med oppbevaring og hyller. Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov.


Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg