fredag 12. august 2016

Blomsterpotte betong

Sjekk ut betong blomsterpotte. Plassbesparende og kult. Sammenlign pris med oss! Blomsterpotte av betong. Trenger du et DIY-prosjekt, slik lager du blomsterpotte av betong.


BLOMSTERPOTTE - BETONG.

Viser til (av produkter) SOFIES VILLA NETSHOP. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte. Men det er det faktisk ikke.


Det eneste du behøver, er et håndkle, et spann og litt sementblanding. Start med å tilsette vann i sement- eller betongblandingen i et spann. Det er som regel instruksjoner på pakken.


Du trenger: Former (det kan være alle typer størrelser og former – du trenger to størrelser til hver krukke), pensel, matolje og betong , gjerne hurtigbetong som altså tørker fortere (som du f eks kjøper på Felleskjøpet eller en byggvarebutikk). Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Planter og blomster er vakre å se på, men det er viktig å ikke overse potten de blir plantet i.

Vi har store og små blomsterkrukker, og et. Vårt store utvalg plantepotter gjør at du garantert finner en blomsterkasse i riktig størrelse som passer din stil. Skap en tøff look med FLUGA blomsterpotte med betonglook eller lag en naturlig look med våre flettede blomsterkruver. Betong består av sement, san stein og vann.


Kjennetegnet med betong er at det er en flytende masse som formes og fordeles under en støpingsprosess. Bestill drømmeferien med Agoda. Liten betong blomsterpotte.


Store og små utendørs blomsterpotter i forskjellige farger og stiler. Se hele utvalget utepotter på ikea. The document has moved here. Sweep og rengjør betongflater grundig.


Hvis betongen er spesielt glatt eller er eldre, vask overflaten med en øko-vennlig alt-i-ett konkret renere og etsning løsning. Skrubbe betong med løsningen, ved hjelp av et kratt pensel, og skyll med ferskvann. La betongen tørke helt.


Bestem ønsket enhet størrelse faux murstein eller fliser. Bredt utvalg av potter og krukker til innebruk og utebruk. Handle enkelt på nett - hent i butikk. Heng plantene opp-ned!

Få den laveste pris her! Anstendig dekorasjon alltid humør en beboere for å være en lykkeligere person. Var veldig gøy å lage blomsterpotter i betong , så det skal jeg gjøre mer, og kanskje noen lysestaker i samme slengen.


Bilde fra bloggen Signepling Oppskrift er også der. Forberede et område i hagen din hvor du kan mikse din betong og hell den i formene. Området må være rent og flatt.


Still formene på bakken og frakk innmaten med formslippmiddel. Betongen bør blandes på en 1-2-3-forhold som betyr at en del av betong til to deler sand og tre deler av en halv tomme samle og nok vann til å lage en tykk. Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk.


Myrås forteller at betong har mange flere bruksområder enn blomsterkasser. Bord- og benkeplater, hagemøbler, lysestaker, krakker og belegningsstein er bare noe av det du kan støpe selv. Hvis du søker DIY concrete på Pinterest, finner du masse inspirasjon, tipser hun. Her får du to metoder å lage superkule vaser på!


Den første metoden er den enkleste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg