fredag 12. august 2016

Sits stol

Finn de nye stolene dine her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Thanks to the great designs and quality its well known all over the Europe.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Perfeksjon i en stol ! Optimal sittekomfort, kombinert med veldimensjonert design og førsteklasses materiale.


Snekkerkunst som er helt unik i sitt slag.

En smekker stol som bare blir vakrere med årene. Det gedigne håndverket borger for en stol som holder i generasjoner. Kledd sete tilfører et eksklusivt uttrykk.


En klassisk stol som er tidløst lavmælt. En stol som virkelig holder i generasjoner. Med tresete fås hele stolen i ett og samme material og overflatebehandling. Skinnkledd sete tilfører eksklusivitet. Store muligheter for at man kvikner til i denne herligheten.


Sit er en nett besøksstol som passer utmerket til møblering av konferanserom, kaféer og læresaler. Metallunderstell Ø mm lakkert i svart eller mørkegrått. Stolen matcher skjerfet!


Sit kan både kobles sammen og stables, dog maks. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Hvilke stoler liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her.


Palma er vår bestselger! Denne modulsofaen gir deg som kunde mulighet til å designe din egen sofa. Hos Slettvoll finner du stoler i den stil, størrelse og sittekomfort som passer deg best.

Sittup er en kontorstol som er høyderegulerbar fra normal til høy sittestilling. Det hybride setet med balansert vipp, endrer seg fra flatt til sadel hvis du sitter høyt. Når stolen er i høy stilling vil en liten myk styreklump holde deg i perfekt stilling. Rygg har en stor –og myk korsryggstøtte som man kan hvile seg på.


Spisestuestolene du velger har mye å si for uttrykket i spisestuen. Hermes – altså produsenten av de vakreste skjerfene presenterte sin møbelkolleksjon – og fargen? En god spisestuestol må både være komfortabel og passe inn i stilen du har hjemme. Her finner du mer enn forskjellige hvilestoler og lenestoler av god kvalitet.


Uansett om du ser etter en lenestol å slappe av i, en recliner å strekke deg ut i, eller en fargerik pyntestol har vi kvalitetsstoler til stuen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg