fredag 19. august 2016

Gul duk

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vi har et stort utvalg av duker i forskjellige farger, materialer og mønstre.

En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Stort utvalg lettstelte duker til spisebord. Flere størrelser, farger og mønstre. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Duk gul med gullprikker 145x2cm. En fargerik og glad duk til vårens hyggelige måltider. Finnes i disse fargene.

Utsolgt Blå med gullprikker. Like fin til påskelammet som til sommerfesten! Dette er duken for deg som elsker å samle venner og familie til et godt målti og som liker at det er liv og røre både på og rundt bordet. Om duken får flekker, vasker du den enkelt ren på grader.


Dagens utvalde Hauge-sitat: Ny duk Ny gul duk på bordet. Her må då ordi koma, her som er so fin duk og so fint papir! Velg blant sesongens Duker i de riktige modellene.


Handle enkelt online hos ellos. Spisestuen er kanskje husets hyggeligste rom. Det er her venner og familie samles for store og små sammenkomster. Pynteduker og spisebrikker er en rask måte å gi spisebordet prikken over i’en til spesielle anledninger. Med bordpynt og en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten å måtte bruke en formue.


Duker er en veldig bra og smart innredningsdetalj i hjemmet som kan piffe opp et ellers kjedelig bord. Det kan forandre hele inntrykket av hjemmet ditt med en fin duk. Det er også hyggelig å ta fram en pen duk når du får gjester på besøk, enten i hverdagen eller til fest. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest.


Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.

Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Duken passer perfekt til en sommerfest i hagen, sankthansfeiring, en bursdagsfest, et poolparty eller en annen festlig anledning. En duk er også bra ettersom den beskytter bordet mot søl og kliss. Dekk opp bordet og by på noe ordentlig godt!


Duk Gul er produsert i tynn plast som gjør den noe gjennomsiktig. Gratis frakt på ordrer over kr. Leveringstid er normalt 1-virkedager etter sending. Plastikkduk i gul 1x 2cm.


Se våre matchende produkter. Kjøp Gul duk på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Gul duk i kategorien Husholdningstøy fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Husholdningstøy ved hjelp av vår tjeneste. Svart og Gul Duk dekorasjon med 1 Prisgaranti - Rask levering med Bring - dagers åpent kjøp på ditt Svart og Gul Duk - Alltid det største og billigste. Utviklet i samarbeid med designerduoen günzler.


Etter et dypdykk i vårt arkiv lot de seg inspirere av våre klassiske ruter. Vannavvisende duk i ftalatfri EVA-plast. Godkjent for kontakt med mat. Slipper ikke gjennom væske.


Passer fint som underlag ved lek med vann og maling samt på matbordet. Baksiden har antisklifunksjon slik at duken ligger stødig. Enkelt å skylle eller vaske med våt klut. EVA er en myk plast og merker på overflaten kan oppstå ved skraping.


Georg Jensen Damask står bak en bred kolleksjon av eksklusive duker , skapt i samarbeid med noen av de største danske designikoner gjennom tiden såvel som nåtidige skandinaviske designere. Fra damaskvevde og satinvevde duker til lerretsvevde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg