onsdag 31. august 2016

Behandling av terrassegulv

Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt. Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis-fjerner for å fjerne gammel behandling.


Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Er terrassen beiset, bør du beise den på ny hvert tredje år.

Treverket bør være tørt, dvs. Et tips er å slå inn en spiker i treverket. Har du vært flink til å vedlikeholde terrassen din holder det å rense med vanlig husvask før ny behandling.


Sørensen beskriver jobben som en en middels hard treningsøkt. Dette er hva som skjer om en oljebasert behandling stor for lenge før den får ny behandling. Beise NYTT trykkimpregnert terrassegulv.


Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de senere år har TREBITT TERRASSEBEIS overtatt som behandlingsmetode.

Signatur Grå terrassegulv er et trygt valg da det har de samme solide kvalitetene som impregnerte terrassebor. De vanlige valgene for overflatebehandling er olje og beis. Behandling av terrassebord. Og det er vel og bra om du mest av alt ønsker fargesetting av gulvet, men om du heller jakter på en behandling som gir økt levetid på terrassegulvet uten å måtte påføres hvert tredje år, så synes jeg du skal sjekke ut Sioo:x.


Jeg har nå flyttet, og oppdaget et nytt produkt. Mitt nye terrassegulv er behandlet med Sioo:x, som gir det pene naturlig utseendet jeg liker med å vaske det med grønnsåpe, og i tillegg bedre beskyttelse enn hva grønnsåpen kan. Les om det her (betalt omtale).


Smart behandling av terrassegulv ! Min tanke var da å bruke enten dekkbeis eller maling, men jeg er usikker på hvor godt det vil holde. En kollega som har hus i et værutsatt område anbefalte dekkbeis, det skulle holde lenge, og når det ble slitt var det enkelt å legge på nytt strøk. Noen andre som har erfaring med å bruke dekkbeis eller maling på terrassegulv ? Mange terrassegulv er snekret sammen av trykkimpregnert treverk, et materiale som i utgangspunktet har lang levetid.


Gulvet lever ikke nevneverdig lenger hvis det med jevne mellomrom stelles litt me men det blir helt sikkert merkbart penere. En nybeiset terrasse setter en fin ramme for uterommet, og bidrar til at elementer som møbler, pled puter og blomster kommer enda bedre frem. Har du en helt ny terrasse er det viktig å gi den rett behandling – på rett tidspunkt. Slik får terrassen det beste utgangspunkt for en lang levetid! Terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv og leveres i ulike dimensjoner og utførelser.


Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov.

Liker du et aldrende utseende på terrassen vil den holde seg fin selv uten behandling. Ny terrasse: Må den oljes eller beises? Tradisjonelle impregnerte terrassegulv er et trygt og fornuftig valg for ditt uteområde. Terrassebordet består av furubord som er impregnert mot råte, muggvekst og tre skadende insekter. Impregneringen bidrar til at terrassebord får økt levetid.


Den nye generasjonen trykkimpregnering er både krom- og arsenfri. SLIPETIPS: Sett av dagen. Det er en fordel å slipe hele terrassegulvet samtidig. Slipemaskin er et must.


Resultatet vil ikke bli jevnt og pent. Ekstrem holbarhet med gode garantier. Hvis det sitter igjen beis, vil dette gi skjolder og føre til at ny beis ikke trenger ned i underlaget. Først tar du en runde med grovsliping og fjerner all gammel overflatebehandling.


Deretter finsliper du for å få en helt glatt overflate. Etter slipingen må du nøye fjerne alt slipestøv og andre løse partikler. Pass på at du ikke lager skitne fotspor.


Er det egentlig nødvendig å behandle en terrasse av impregnert furu? Vi la terrassen vår for fire år siden, og nå har den fått den sølvgrå fargen vi ønsket. Prinsipp og bruksområder Kebony egner seg godt til all utvendig bruk av trevirke der det kreves lang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg