mandag 8. august 2016

Leke handlevogn

Leke handlevogn

Handlevogner for barn og voksne i forskjellige varianter. Se våre produkter her! En klassisk gammeldags mintfarget handlevogn i treverk fra LeToyVan. Denne er perfekt når barna skal leke butikk eller annen rollelek. I det ene rommet er det en bommulspose som kan tas ut og brukes om handlepose.


Leke handlevogn

Det er også oppbevaring under disse rommene. Butikklek er alltid gøy og med egen handlevogn og matvarer kan du legge handleturen til stuen eller barnerommet. Plasser matvarene rundt i hyller, trill vognen rundt og plukk med deg det du trenger. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig.


Sprettende dyr, pop-up leke fra Dj. Amerikansk leke handlevogn selges. Bilde: Navn: Nummer: Antall: Pris: Totalt × Alternative produkter. Nå kan du leke butikk med dette flotte supermarkedet! Det medfølger mange fargerike matvarer,.


Leke handlevogn

Vår lavpris: kr 14-Utsolgt. StarCube har vært populær i mer enn år, men kommer nå i en ny variant. Du kan forvandle de enhetene til stjerner, kvadrater eller rektangler. Her kan barna leke gøyal rollelek med kjøp og salg av lekematen, mens de leker og har det gøy! Kjøp Leke handlevogn på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Leke handlevogn i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår tjeneste. Legg til dine favoritter. ANLILY HAPPY FAMILY SETT.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Denne handlevognen med lekemat passer perfekt å leke butikk med. Vognen har forskjellige typer lekemat som for eksempel frukt, juice og godsaker.


Alt som man finner i matbutikken helt enkelt. LEGO passer egentlig alle aldre. Begynn med DUPLO og gå videre til mer kompliserte byggesettene. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig.


Leke handlevogn

Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Lekestativ Holger er produsert med ben i kantskjært og trykkimpregnert rundstokk, og har 1mm toppstokk. Leveres med ett vanlig huskesete, en apekatthuske, dobbel. Instruksjonen er skrevet.


Morsom leke til leketraktorer. Musikkbord Til å spille eller leke p.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg